Uppgifter: SHL-klubben jagar stjärnmålvakten

Örebro är på väg att tappa målvakten Julius Hudacek. Nu kommer Sportbladet med uppgifter om att klubben vill ersätta honom med Jonas ”Monstret” Gustavsson

Julius Hudacek har blivit en rejäl publikfavorit hos Örebro-fansen. Men den slovakiske målvakten, som gör sin fjärde säsong i SHL-klubben, ryktas på väg bort då klubben enligt uppgifter anser målvakten för dyr. Nu kommer Sportbladet med uppgifter att Örebro är på väg att hitta Hudaceks ersättare – i  en riktig stjärnvärvning.

Enligt kvällstidningen ska klubben vara ytterst intresserade av att värva JonasMonstretGustavsson. Målvakten, som har varit i Nordamerika under åtta säsonger, har i år fått knapert med speltid och mestadels spenderat tiden i Edmonton Oilers farmalag och Bakersfield Condors. Örebros sportchef Niklas Johansson vill inte bekräfta uppgifterna.
– Jag har egentligen inga kommentarer till det. Det finns sjuhelsikes många målvakter. Vi tittar vitt och brett och tittar egentligen på allt. Men det är inget speciellt med just Jonas. Han är inte hetare än någon annan, säger Johansson till Sportbladet.

LÄS MER: Lista: 7 SHL-stjärnor som kan byta klubb i vår