Lista: 7 SHL-stjärnor som kan byta klubb i vår

Slutspelet är inte igång än, men redan nu blickar sportcheferna mot nästa säsong.
Här listar vi några av SHL-stjärnorna som sitter på utgående kontrakt och kan ha en ny klubbadress inom kort.

Pathrik Westerholm, Ponthus Westerholm, forwards, Brynäs
Tvillingarna ryktades tidigare vara nära Luleå, men de senaste dagarna har det kommit uppgifter om att duon är klar för Frölunda. Någon officiell bekräftelse har dock inte kommit.

Henrik Tömmernes, back, Frölunda
En av seriens bästa backar och det kommer naturligtvis bli väldigt svårt för Frölunda att behålla sin stjärna. Många räknar med att det blir en annan, mer pengastark liga för Tömmernes nästa säsong.

Libor Hudacek, forward, Örebro
Ryktas ha förlängt med klubben, utan att det blivit officiellt. Det vore i så fall drömmen för Örebro, Hudacek har varit en av få ljuspunkter den här säsongen.

Simon Önerud, forward, HV71
Uttagen till Tre Kronor den här säsongen och en pålitlig poängmaskin. En spelare som borde vara prioriterad i HV:s lagbygge inför kommande säsonger.

Anssi Salmela, back, Linköpings HC
Klassback som inledde den här säsongen i KHL. Finländaren är så pass bra att det lär komma anbud från den ligan igen.

Andreas Thuresson, forward, Malmö
Landslagsman som Malmö självklart vill behålla till nästa säsong. Men klubben har flera tunga namn på utgående kontrakt, däribland succémålvakten Oscar Alsenfelt.

Jimmie Ericsson, forward, Skellefteå
Lagkaptenen är Skellefteås motor och oerhört viktig för klubben. Mycket talar väl för en förlängning, eller är 37-åringen sugen på en sista sväng utomlands?