Uppgifter: HockeyAllsvenskans succémålvakt klar för SHL-klubb

IK Panterns målvakt Robin Jensen har gjort stor succé i HockeyAllsvenskan.
I lördags blev han blixtinkallad till Malmö Redhawks. 
Nu ska han vara klar för en annan klubb i SHL. 

IK Pantern har överraskat många i HockeyAllsvenskan den här säsongen. Efter 25 omgångar ligger laget på tredje plats i tabellen. En stor anledning till succén stavas Robin Jensen. Den 21-årige målvakten har imponerat rejält under hösten och har en räddningsprocent på 92,5.

Jensen anlände till IK Pantern från Djurgården inför den här säsongen efter att ha misslyckats med att ta en plats i SHL-klubbens a-lag. Förra säsongen spenderade han på lån i Division 1-klubben Kallinge/Ronneby. Hans nuvarande kontrakt med Pantern går ut nästa sommar och nu uppger MrMadhawk att målvakten redan gjort klart med en klubb inför nästa säsong.

Uppges vara klar för sin tidigare klubb

MrMadhawk uppger nu att Jensen återvänder till sin tidigare klubb, Djurgården, till nästa säsong. Men målvakten själv är fåordig inför uppgifterna.
– Vi får se. Jag tar denna säsongen med Pantern nu, så får vi se vad som händer sedan, säger Jensen till sajten.

21-årige Jensen kom fram i Djurgården under samma period som Linus Söderström var på väg att få sitt genombrott. Duon fick även debutera för juniorkronorna under tiden i klubben – trots det valde Djurgården att inte gå vidare med någon av målvakterna.

Men snart kan alltså Jensen återigen få dra på sig Djurgårdströjan. Och han är väl bekant med flera av spelarna i laget.
– Jag känner väldigt många i laget. Vejdemo, bröderna Davidsson, Fjällby, ”Hank”, Micke Ahlén och David Bernhardt, säger Robin.

Målvakten förnekar dock att han har haft kontakt med Djurgårdens sportchef, Jocke Eriksson.
– Det har jag inte haft. Det sköter min agent i så fall.

LÄS MER: Klart: Dennis Everberg tvingas lämna KHL-storklubben – här är nya laget