Uppgifter: Dick Axelsson nu HELT klar för storklubben – då ansluter han till laget

Dick Axelsson är helt klar för Djurgården.
Det enligt HockeyNews – som menar att han ansluter till laget redan på söndag.

Det har varit många turer kring Dick Axelsson. Sedan SM–finalen mot Frölunda våras har stjärnforwarden inte gjort en enda match på elitnivå, då han gått klubblös.

Nu HELT klar

Men han har hela tiden ryktats tillbaka till Djurgården, och varit öppen med att han vill till klubben. Intresset har varit ömsesidigt, och det har egentligen bara varit en tidsfråga angående när han ska skriva på.

Dick Axelsson, Djurgården
190423 Djurgårdens Dick Axelsson under final 2 i SM-slutspelet i ishockey mellan Djurgården och Frölunda den 23 april 2019 i Stockholm. Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån / kod AE / Cop 106

Nu ser det ut att vara riktigt nära. I går kom uppgifter om att Axelsson är muntligt överens, och nu menar HockeyNews att han är helt klar.

Ansluter på söndag

Sajten skriver att båda parterna är överens om ett kontrakt, och att värvningen offentliggörs inom kort. Tanken är Dick Axelsson ska börja träna med laget redan nu på söndag.

190427 Domare Linus Öhlund diskuterar med Djurgårdens Dick Axelsson under final 4 i SM-slutspelet i ishockey mellan Djurgården och Frölunda den 27 april 2019 i Stockholm. Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån

Dick Axelsson anslöt till Djurgården under förra säsongen och var en av lagets allra största nyckelspelare under slutspelet, då man tog sig hela vägen till SM-final mot Frölunda. Totalt har profilen noterats för 244 poäng på 361 SHL-matcher.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!