Här råkar pampen avslöja Zlatans nya klubb: ”Det är en av världens största klubbar…”

Zlatan Ibrahimovics framtid är mycket osäker och spekulationerna är många.
Men nu har MLS-chefen Don Garber råkat avslöja Zlatans nya klubb – eller?
– Zlatan är 38 år och värvas nu av Milan, en av världens största klubbar, säger han i en tv-intervju med ESPN.

Nuvarande kontraktet med Los Angeles Galaxy går ut vid årsskiftet för Zlatan Ibrahimovic. Och även om MLS-klubben hoppas på en förlängning så är det en hel del klubbar som jagar svenske målkungen.

Klubbarna som jagar Zlatan

Bland de intresserade klubbarna nämns Inter, Milan, Napoli, Fiorentina, Bologna, Flamengo, Boca Juniors och även Perth Glory. Ett beslut kommer att fattas inom två veckor och då får hela världen veta om Zlatan kommer att stanna i USA, återvända till Europa eller rent av lägga ned fotbollskarriären.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

En som verkligen hoppas att Zlatan stannar i MLS är så klart ligans högsta chef Don Garber. Som i en ny tv-intervju med ESPN pratar om ”Ibras” stora betydelse för ligan.

Avslöjar Zlatans nya klubb?

Men sedan råkar pampen säga alldeles för mycket – och rent av avslöja Zlatans nya klubb(?).
– Zlatan är en så intressant kille. Han gör så att jag har fullt upp på mitt jobb, och han är en underhållare. Vi behöver såna killar som sticker ut, som även David Beckham gjorde under sin tid här, säger MLS-chefen till ESPN.
– Zlatan är 38 år och nu rekryteras han av Milan, som är en av världens största klubbar. Han har slagit flera målrekord de senaste åren och han är en spännande kille både på och utanför planen. Jag skulle älska att se honom i ligan igen, men det är upp till Galaxy. Jag har njutit av alla Zlatan-stunder hittills.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy greets fans after the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Zlatan tillhörde AC Milan under åren 2010-2012 och gjorde då imponerande 56 mål och 24 assist på 85 matcher. Både spanska Marca och italienska Tuttosport har pekat ut Milan som näst anhalt och ser Ibrahimovic som den perfekta värvningen för italienska storklubben i kris.

Inom två veckor väntas vi alla få svaret för vad som händer med Zlatan Ibrahimovic under 2020.

LÄS MER: Efter alla rykten om Zlatan – nu kommer hans besked: ”Vem vill inte ha Ibra?”