Svenske NHL-veteranen öppnar för återkomst till SHL-klubben: ”Jäkligt lockande”

.

Backen Carl Gunnarsson har gjort nästan tio säsonger i NHL. 
Nu öppnar St. Louis Blues-veteranen för en återkomst till Örebro.
– Ja, men hemstaden är alltid jäkligt lockande, säger han till Hockeynews.se

Carl Gunnarsson, 32, har fått säsongen i St. Louis Blues förstörd av skador. Hans lag är just nu mitt upp i en stekhet semifinalserie mot San Jose Sharks, men Gunnarsson har fått stå vid sidan i samtliga matcher. Framtiden är nu oviss för backen som sitter på ett utgående krontrakt.

110428 Ishockey, VM, träning, Sverige: Carl Gunnarsson.
© Bildbyrån

Gunnarssons ord om framtiden

Om det blir en fortsättning i NHL återstår att se. Något beslut är inte taget, men Gunnarsson har ingen brådska.
– Jag har funderat rätt mycket på det under året också men just nu försöker jag bara lira klart här och sen får vi ta det senare, om det blir direkt efteråt eller i juli får vi se, säger han till Hockeynews.se

32-åringen berättar att han är öppen för det mesta, men prio ett är NHL.
– Det är väl lite öppet för allt. Jag är helst kvar i Nordamerika, så är det ju. Men sen får vi se. Alla dörrar är väl öppna men sen beror det på mycket annat också men det får vi som sagt ta om några veckor men det är alltid roligast att spela här tycker jag.

100501 Ishockey, LG Hockey Games, Sverige: Carl Gunnarsson.
© Bildbyrån

Öppnar för återkomst till SHL-klubben

Om Gunnarsson väljer att återvända till SHL är Örebro ett tänkbart alternativ. Inte minst eftersom det är hans hemstad och att han dessutom spelat för klubben.
– Ja, men hemstaden är alltid jäkligt lockande. Jag kommer hamna hemma i Örebro på något sätt, om man spelar där eller inte vet jag inte men Örebro är alltid hem så det är klart att det lockar, säger han till Hockeynews.se. 

Carl Gunnarsson har även ett förflutet i Linköping.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: SHL-kvalhjälten tvingas avsluta hela hockeykarriären – bara 27 år gammal

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);