Storstjärnan Victor Hedmans skrattanfall i tv i natt – kan inte hålla sig efter presidentens märkliga blunder

Tampa Bay Lightning firades i Vita Huset.
Då stod presidenten för en blunder – som Victor Hedman inte kunde hålla tillbaka skrattet åt.

Det är inte direkt något nytt att de regernade Stanley Cup-mästarna får besöka presidenten i Vita Huset, men för Tampa Bay Lightning var det faktiskt första gången. Organisationen har vunnit Stanley Cup vid tre tillfällen, men omständigheterna har gjort att man aldrig fått delta på ceremonin.

Första gången i Huset

Den första gången så rådde det lockout i ligan, och senast så var det pandemi, vilekt gjorde att man inte tilläts genomföra traditionen. Men i natt var det äntligen dags för spelarna, med stjärnan Victor Hedman som en av frontfigurerna.

Victor Hedman, NHL
191109 Victor Hedman of Tampa Bay Lightning celebrates after the NHL regular season ice hockey game between Buffalo Sabres and Tampa Bay Lightning on November 9, 2019 in Stockholm. Photo: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN / Kod JO / Cop 144

Den svenska storstjärnan klassas som en av de allra bästa backarna i hela ligan, och har varit instrumental i lagets två Stanley Cup-titlar de senaste åren. Han deltog såklart även i natt, och fångades på kameror då han inte kunde hålla tillbaka skrattet under presidenten Joe Bidens tal.

Märkliga missen

Presidenten skojade friskt med laget och spelarna under sitt tal – men det största skrattet kom trots allt efter en rejäl blunder. När han skulle prata om NHL-kommissionären Gary Bettman så råkade han i stället kalla honom för Gary Batman, vilket ledde till skrattfest bland spelarna.

– Jag vill även tacka kommissionären Gary ”Batman” för att han är här. Det är ju uppenbart att det är en angenäm tid att vara idrottsintresserad i Tampa, sade Biden.

Efter fadäsen så tilldelades Biden en Tampa-tröja med samtliga spelares signerade namn på, samt en klubba, även den signerad. Tampa Bay är en av favoriterna att vinna Stanley Cup även i år, men då krävs det viss uppryckning när slutspelet väl drar igång.

LÄS MER: Legendaren Teemu Selännes tokilska – tar tydligt avstånd från Ryssland: ”Sluta med de här pajaslekarna”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!