Stora ilskan i natt – efter Elias Petterssons uppvisning: ”Det är oacceptabelt”

Vancouver Canucks ledde med 3-1 efter två spelade perioder.
Och Elias Pettersson hade visat upp sitt fulla register med tre poäng.
Men sedan tappade man ALLT mot Columbus Blue Jackets.

Efter två raka förluster på bortaplan ville Vancouver Canucks avsluta turnén på bästa sätt och det såg länge bra ut också.

Petterssons show

Efter två perioder ledde Canucks mot Columbus Blue Jackets med 3-1 och Elias Pettersson hade bjudit på uppvisning. Med två förstaassist och ett mål låg svensken bakom samtliga Vancouver-mål i natt.

Elias Pettersson, Vancouver Canucks
Elias Pettersson, Vancouver Canucks. FOTO: Viafree

Där målet var en riktig läckerbit. När Pettersson levererade en utsökt styrning till 2-0.

Canucks ledde också matchen ända till det bara återstod sju minuter av matchen. Men sedan tappade de allt.

”Är oacceptabelt”

Blue Jackets gjorde fyra raka mål och vann matchen med 5-3. Canucks har nu förlorat tre raka matcher och slutspelsplatsen är nu hotad.

Nya förlusten väckte en stor ilska i Vancouver, trots Elias Petterssons nya uppvisning.
– Om vi vill vinna eller ens ta oss till slutspel så måste vi spela bättre än så här, helt enkelt. Vi var det bättre laget i 52 minuter, men de sista åtta minutrarna dödade oss. Det är oacceptabelt. Vi är upprörda, säger Canucks lagkapten Bo Horvat efter matchen.