Skrällen: Förre SHL-poängmaskinen kan återvända – uppges högaktuell för oväntade svensklaget

Greg Squires kan återvända till Sverige.
Men inte till SHL.
Enligt HockeyNews är poängmaskinen aktuell för Hockeyallsvenskan.

Greg Squires är ett välkänt namn i SHL-kretsar. 2014 kom han till Sverige för första gången, då till IK Oskarshamn i Hockeyallsvenskan, och han gjorde braksuccé direkt.

Aktuell för återkomst

Under sin debutsäsong gjorde han hela 44 poäng på 51 matcher, vilket ledde till en flytt till SHL. Squires gjorde två raka säsonger i Örebro, där han gjorde 24 respektive 27 poäng, innan flyttlasset gick vidare till KHL.

Greg Squires, SHL
170214 Örebros Greg Squires spelar med mörk plexiglas efter att ha fått hjärnskakning under ishockeymatchen i SHL mellan Örebro och Skellefteå den 14 februari 2017 i Örebro. Foto: Johan Bernström / BILDBYRÅN / COP 119

Men Squires hade svårt att prestera i Kunlun Red Stars och inför den nyss avslutade säsongen så ryktades Squires kraftigt tillbaka till SHL. Det blev dock aldrig någon Sverige-återkomst – men det kan ske den här sommaren i stället.

Ryktas till oväntad klubb

Enligt HockeyNews är Squires högaktuell för spel i Modo.

– Greg känner vi till sedan hans tid i hockey-Sverige och han har gjort det bra under sin tid i Örebro. Att han är aktuell för Modo är inget jag vill kommentera . Vi vet vem han är, det är en duktig hockeyspelare, säger sportchefen Fredrik Glader till sajten.

Greg Squires, SHL
170301 Örebros Greg Squires gör 1-1 och jublar under ishockeymatchen i SHL mellan Örebro och Malmö Redhawks den 1 mars 2017 i Örebro. Foto: Johan Bernström / BILDBYRÅN / COP 119

Glader vill heller inte kommentera huruvida han varit i kontakt med Squires agent.

– Jag för diskussioner med många agenter. Det är många spelare som cirkulerar när man för dialoger. Det är inget konstigt att jag pratat med hans agent heller, säger han.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!

Få våra nyhetsbrev!