SHL-klubbens intresse för succékanadensaren bekräftat – gör nu upp med två andra SHL-lag

Malmö Redhawks blickar redan mot nästa säsong.
Och spanar då in möjligheten att plocka in en riktig succéspelare.
SHL-laget bevakar norska Storhamars Kodie Curran på nära håll, enligt Mr. Madhawk.

Årets säsong är långt ifrån över men redan nu planerar Malmö Redhawks för framtiden. Och framtidens spelare kan de ha hittat i Norge.

”Den klubb som gjort störst framstöt”

För precis som flera andra SHL-klubbar har Malmö fått upp ögonen för norska Storhamars succéspelare Kodie Curran, enligt SportExpressens Mr. Madhawk.
– Jag vet att det finns klubbar i SHL som är ute efter honom, men vad jag vet så är Malmö den klubben som gjort absolut störst framstöt, säger norska klubbens svenske tränare Fredrik Söderström.

Malmö Redhawks är till och med så pass intresserade att Mathias Tjärnqvist och Martin Filander åkt till Norge för att spana in Storhamars kanadensare på nära håll. Men de är inte ensamma om intresset, enligt Mr. Madhawks uppgifter.

Otroliga +44 den här säsongen

Även SHL-klubbarna Rögle och Karlskrona är intresserade av 28-åringen som har otroliga +44 i plus/minus-statistiken den här säsongen.
– Jag vet att det är fler lag som kollat på honom, men inga som jag vet har varit här och kollat, säger Storhamarstränaren Söderström, som hyllar sin lagkapten Curran.
– En jäkligt bra kille. Han har en naturlig förmåga att leda gruppen. Han står för mycket energi och pushar de nordamerikanska spelarna i vår grupp.

Dela artikeln om du vill se honom i Malmö Redhawks!

LÄS MER: Frölunda släpper ifrån sig talangen – får nu sin stora chans efter JVM-petningen

OS 2018 i Pyeongchang, Sydkorea: Tv tider, schema, datum och sporter

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);