SHL-domarens jätteilska efter Roger Rönnbergs stora raseri i Frölundas förlust: ”Vansinnigt förbannade”

Roger Rönnberg var fly förbannad efter Frölundas förlust.
Nu svarar SHL-domaren Mikael Nord efter jättekritiken.
– Alla vi är är vansinnigt förbannade, erkänner han för GP.

Stormötet mellan Frölunda och Växjö avgjordes med förlängning i Scandinavium på torsdagskvällen. Där Växjö gick segrande och knep åt sig bonuspoängen och Frölundatränaren Roger Rönnberg lämnade i rent raseri.

Rönnbergs ilska

Rönnberg var så arg att han lämnade mitt i TV4:s intervju, se videon här nedanför.
– Jag är riktigt jävla irriterad, så här ska det inte gå till. Helt ärligt, utbrast han och lämnade tv-kameran.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Roger Rönnberg, Frölunda
231123 Frölundas tränare Roger Rönnberg under ishockeymatchen i SHL mellan Frölunda och Växjö den 23 november 2023 i Göteborg . Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / COP 89 / MI0573

Anledningen till stora ilskan var att Växjö hade sex spelare inne på isen i samband med avgörandet. Nu svarar SHL-domaren Mikael Nord efter Rönnbergs utbrott och han är heller inte glad efter matchen…
– Jag fattar att Roger Rönnberg är förbannad. Jag hade varit lika arg själv. Men det som inte syns är hur arga vi är här inne – för vi står inte i tv och talar om det, säger huvuddomaren till lokaltidningen GP.

Domarens svar

Nord är även starkt kritisk till att de som domarteam även missar Joel Perssons armbåge i huvudet på Max Friberg. Alltså två situationer som de grämer sig över.
– Vi är irriterade att vi inte får med oss de här två situationerna. Vi vill inte kliva av en match och känna oss så här, eller ha den här känslan in i omklädningsrummet. Vi hoppar inte och dansar här inne nu. Vi är rätt förbannade. Att vi inte får med smällen på Friberg, att vi inte upplever målvaktsbytet som så långt som det är. Alla där inne är vansinnigt förbannade på sig själva och på teamet, säger han i intervjun.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Mikael Nord, SHL
231123 Domare Mikael Nord under ishockeymatchen i SHL mellan Frölunda och Växjö den 23 november 2023 i Göteborg . Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / COP 89 / MI0573

Växjö Lakers vann matchen mot Frölunda med 3-2 efter förlängning. Växjö är därmed tvåa i serien på 34 poäng och Frölunda ligger under strecket på en sjundeplats med 31 poäng i den oerhört jämna SHL-tabellen.

Håller du med om kritiken här? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Stig Salmings hjärtskärande bekännelse om tuffa året utan lillebror Börje Salming: ”Det är en otrolig saknad”

Se videon:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev