SHL-backen kan lämna succélaget – jagas nu av flera ligakonkurrenter

Patrik Norén har utgående kontrakt.
Nu jagas Skellefteå-backen av SHL-konkurrenter.
– Det tar vi efter säsongen, säger han till Norran.

Patrik Norén gör sin andra säsong med Skellefteå. Han kom till klubben från Leksand inför den förra säsongen, och under debutåret var han ordinarie i klubben.

”Finns SHL-klubbar intresserade”

Han gjorde även tio poäng under sin första säsong – men hösten och vintern har inte varit lika framgångsrika. Norén har bara noterats för 31 matcher, och fyra poäng.

200125 Skellefteås Patrik Norén jublar under ishockeymatchen i SHL mellan Skellefteå och Oskarshamn den 25 januari 2020 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

Efter säsongen går hans kontrakt ut, och huruvida det finns intresse om en förlängning är oklart – men han jagas av flera SHL-konkurrenter.

– Det får Skellefteå uttala sig om i så fall. Det jag kan säga är att det finns SHL-klubbar som är intresserade. Men det finns även en önskan från Patrik att stanna i Skellefteå då han trivs väldigt bra, säger hans agent Jacob Hedin till Norran.

Fåordig om framtiden

Inte heller Patrik Norén vill kommentera framtiden.

– Jag funderar inte på framtiden just nu, det brukar bli rätt rörigt. Det tar vi efter säsongen, säger han.

191226 Skellefteås Patrik Norén under ishockeymatchen i SHL mellan Skellefteå och Örebro den 26 december 2019 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

Patrik Norén har tidigare, under karriären, tillhört Leksand, Timrå och Almtuna. Totalt har han noterats för 126 SHL-matcher och 353 hockeyallsvenska matcher.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!