Så här har du ALDRIG sett världsstjärnan slå en straff förut – kommentatorerna fattar ingenting

Connor McDavid brukar sällan missa en straff.
Men i natt hände det – och inte så lite heller…

Connor McDavid är, enligt många, planetens bästa hockeyspelare. Vecka efter vecka bjuder den kanadensiska superstjärnan på mål, framspelningar och trollkonster som bara får en att häpna.

Kunde bara skratta

Så när Edmonton Oilers i natt, i matchen mot Carolina Hurricanes, fick en straff tilldelad så hade många nog räknat hem ett mål. Oilers var dessutom i stort behov av det, då man var i 1–3–underläge och pressade för en kvittering.

Men McDavid åkte fram, fintade lite – och tappade(!) plötsligt pucken. Connor McDavid kunde bara skratta åt det dråpliga misstaget.