Här vill han slåss med Erik Karlsson – i första mötet efter jättebråket: ”Jag jagade honom…”

Båda lämnade Ottawa Senators efter ett mycket infekterat bråk.
I natt möttes Mike Hoffman och Erik Karlsson för första gången.
– Jag jagade honom i ett helt byte, säger Hoffman, som ville slåss med svensken, enligt The Athletic.

Sista tiden i Ottawa Senators var verkligen omtumlande för stjärnbacken Erik Karlsson. Först en personlig tragedi och sedan ett jättebråk med en lagkamrat.

Erik Karlsson i bråk

Han och frun Melinda Karlsson förlorade sonen Axel i början av förra året. Erik Karlsson var trots det snabbt tillbaka på isen igen, men sedan tog ett infekterat bråk över allt.

Erik Karlsson, San Jose Sharks
181220 Erik Karlsson of San Jose Sharks during a regular season NHL game between San Jose Sharks and Winnipeg Jets on December 20, 2018 in San Jose. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87816

Det var lagkamraten Mike Hoffmans fru Monika Caryk som trakasserat paret Karlsson under en längre tid. I hela 1 000 kommentarer på sociala medier har Caryk nedvärderat och attackerat Karlsson.

Båda lämnade Ottawa

Melinda anmälde Caryk och det slutade med att Senators trejdade Hoffman till Florida Panthers och Karlsson till San Jose Sharks. Natten till måndag möttes NHL-duon för första gången på isen sedan bråket för över ett år sedan.

Erik Karlsson, Mike Hoffman
Erik Karlsson, Mike Hoffman. FOTO: Twitter

Då Erik Karlsson missade matcherna mot Florida förra säsongen på grund av skada. Och det var rejält känsligt när bråkstakarna möttes igen.

”Jag jagade honom”

Hoffman sökte upp Karlsson flera gånger på isen för att få göra upp med nävarna, se händelsen här nedanför.
– Jag har tänkt på den här matchen väldigt länge, säger Panthers-forwarden enligt The Athletic.
– Jag frågade om han ville göra upp, men det ville han uppenbarligen inte. Jag jagade efter honom i ett helt byte och frågade och frågade. Han fortsatte bara säga: ”Jag tänker inte slåss med dig”.

Panthers vann matchen med hela 5-1 och nästa gång duon möts igen på isen är 17 februari. Då får Hoffman en ny chans till att kasta handskarna.

Se situationen här:

LÄS MER: