Överraskningen: Kolla vem som kliver in och äger i den älskade tv-serien

Överraskningen: Kolla vem som kliver in och äger i den älskade tv-serien

Peter Forsberg är en av de mest omtyckta i modern hockey. Och svensken har just blivit ännu mer älskad genom att oväntat nog dyka upp i en av Netflix mest hyllade tv-serier.

Nordamerika älskar verkligen sin hockey. Och något nordamerikanerna också älskar är hyllade tv-serien ”Trailer Park Boys”. Karaktärerna Bubbles, Ricky och Julian har blivit omåttligt populära med sin tv-serie som började sändas redan 2001 och sedan dess visats i över tio säsonger.

I en ny tv-serie på Netflix åker Trailer Park Boys-trion på turné i Europa och där är just Stockholm ett av avsnitten. Den 28:e oktober visades avsnittet på Netflix och då möttes det bästa av två världar för alla nordamerikaner. Nämligen Trailer Park Boys och hockey. För helt plötsligt dyker Peter Forsberg (ja, den Peter Forsberg) upp med en Tre Kronor-tröja på sig för att lira lite street hockey.

Ni kan ju ana vem som dominerar i street hockey-matchen mellan Trailer Park-killarna och Sveriges största hockeyspelare genom tiderna. Se avsnittet som är det femte på den första säsongen av ”Trailer Park Boys: Out of the Park” på Netflix. Avsnittet heter kort och gott: ”Europe – Stockholm”.

LÄS MER: Crosbys tokhyllning till Foppa: ”Fick en rejäl lektion av honom”

Foto: Netflix.
Foto: Netflix.

 

Gilla Sportbibeln Hockey om du också är en riktig hockeynörd.