NY Rangers mäktiga hyllningsvideo till Zibanejad – som ger alla hockeyfans gåshud inför återstarten

Äntligen drar NHL igång igen.
Då ger New York Rangers bästa möjliga uppladdning.
Med en mäktig hyllningsvideo till nya stjärnan Mika Zibanejad.

Han har fått sitt stora genombrott som en riktig stjärnspelare i NHL den här säsongen. Mika Zibanejad har verkligen varit glödhet för New York Rangers.

Glödhet Zibanejad

Det blev otroliga 75 poäng på 57 matcher under grundserien för svensken. Hans poängbästa säsong någonsin i karriären och vi får aldrig veta exakt hur mycket mer det hade kunnat bli om han fått spela klart hela NHL-säsongen.

Mika Zibanejad, New York Rangers
Mika Zibanejad, New York Rangers. FOTO: Twitter.

Nu kliver en glödhet Zibanejad rakt in i NHL-slutspelet och förväntningarna är rejält höga på 27-åringen. Rangers har verkligen fått en ny favorit och supportrarna älskar sin nummer 93.

Mäktiga hyllningen

Den 1 augusti drar NHL-slutspelet igång och inför återstarten kommer nu Rangers med en mäktig hyllningsvideo till Zibanejad. Det här ger verkligen gåshud till alla hockeyfans inför den efterlängtade avslutningen av hockeysäsongen.

Mika Zibanejad, New York Rangers
Mika Zibanejad, New York Rangers. FOTO: Twitter.

Se och njut här nedanför av Mika Zibanejad i absolut högform och det där leendet ser man gärna många fler gånger. Kommentarerna till videon på Twitter är också tydliga – fansen vill se svensken som ny kapten i NHL-laget.

Se videon:

LÄS MER: NY Rangers-experten övertygad – det kommer att hända med Henrik Lundqvist: ”Ingen har varit bättre…”

Få våra nyhetsbrev!