Niklas Wikegårds oväntade utspel mot hockeypampen i OS-studion: ”INGEN bryr sig”

Experten Tommy Åström tipsade Niklas Wikegård om att hockeyförbundets ordförande Anders Larsson gästade Kanal 5 för att prata om svensk damhockeys framtid.
Då svarade Wikegård med ett något oväntat utspel mot Larsson.

I Kanal 5:s sändningar har OS-studion med programledaren Jonas Karlsson haft mängder av gäster. Tidigare i dag gästade den tvåfaldige OS-mästarinnan Anette Norberg för att prata om dopningsskandalen inom curlingen.

Strax efteråt var det Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larssons tur att ta plats i studion för att prata om SDHL och framtiden för svensk damhockey. Men hockeypampen skulle få ta emot hårda ord från Niklas Wikegård.

”INGEN bryr sig”

Tidigare under dagen hyllade Wikegård ett initiativ där SDHL bland annat förelogs bli mer kommersiell och läggas inom samma organisation som SHL. Experten Tommy Åström tipsade därav Wikegård om att Larsson skulle gästa OS-studion.

En gäst som inte verkade särskilt uppskattad från Wikegårds sida.
”Anders har cirka 400 följare på Insta. INGEN bryr sig i det han säger Tommy. INGEN”, svarar Wikegård till Tommy Åström.

 Hyllade initiativet

Det var Johan Cahling, direktör för Hållbarhet och Varumärke i Brynäs, som på sin Facebook publicerade ett långt inlägg gällande vad han anser krävs för utvecklingen av svensk damhockey.

Wikegård tog kort på inlägget och la själv ut det på Instagram.
”Jag håller med till 100%. Dax för SHL att plocka in damhockeyn under SHL:s starka paraply”, skriver experten till inlägget.

LÄS MER: Svenska ilskan efter första stora dopningsfallet under OS 2018: ”Det är ofattbart” 

Följ oss även på Instagram!

??? #skidor #skidhjälm #tagga

A post shared by Sportbibeln (@sportbibeln.se) on