Mika Zibanejad är glödhet och blev stor matchvinnare för New York Rangers i natt.
När han sänkte rivalen Washington Capitals med ett riktigt fräckt tjuvknep.

Efter en tung start på säsongen har Mika Zibanejad verkligen hittat rätt nu. Med den makalösa sexpoängsmatchen i ryggen har svensken fått upp självförtroendet och poängproduktionen igen.

Zibanejad hjälte

Efter en poänglös match mot Washington Capitals i går tog 27-åringen stor revansch i natt. Zibanejad låg bakom 1-0-målet när han vann tekningen som ledde fram till lagkamraten Pavel Butjinevitjs 1-0-mål i den första perioden.

Mika Zibanejad, NHL
New York Rangers center Mika Zibanejad (93) and left wing Alexis Lafrenière (13) celebrate the team’s 3-1 win over the Washington Capitals in an NHL hockey game Saturday, March 20, 2021, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) VZN117

Sedan tog glödhete NHL-svensken över hjälterollen i den tredjeperioden. Med bara några minuter kvar av matchen drog han iväg på en soloräd och satte ensam press mot motståndarförsvaret.

Fräcka knepet

Zibanejad gick tätt upp i ryggen på Brendan Dillon och med en liten vältajmad knuff lyckades han sno åt sig pucken med ett fräckt tjuvknep. I nästa aktion tryckte 27-åringen upp pucken i nättaket och avgjorde matchen – helt på egen hand, se målet här nedanför.

Mika Zibanejad, New York Rangers. FOTO: Viafree.

Rangers kunde sedan göra 3-1 i öppet mål och ta en mycket fin seger mot NHL-rivalen. Zibanejad har nu gjort 10 poäng på 5 matcher och verkligen vaknat till liv igen inför avslutningen av säsongen.

Dela artikeln för att hylla Mika Zibanejad!

Se målet:

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */