Markoolios känsliga jättemiss framför Färjestad-fansen – tvingas nu förklara sig: ”Vilken idiot man är”

Markoolio hade med sig tre Färjestad-spelare på scen under en spelning i Karlstad.
Då stod han för en supermiss – och blev totalt utbuad.
”Vilken idiot man är”, skriver han på Instagram.

Är man på spelning i Karlstad så borde man vara införstådd vilket lag som är stadens stolthet. Särskilt när det bara var veckor sedan laget tog SM-guld. Men Markoolio gjorde missen man bara inte får göra.

Markoolios jättemiss

När han hade spelning i Karlstad under helgen så hade han FBK-trion Jacob de la Rose, Albert Johansson och Marcus Nilsson med sig på scenen, och tanken var att han skulle presentera guldtrion och samtidigt charma publiken – men allt gick snett.

Marko Lehtosalo ”Markoolio” uppträder på musikfestivalen ”Vi som älskar 90-talet” på Zinkendamms IP i Stockholm 2019-07-06 (c) Karin Törnblom / TT

I stället blev Markoolio utbuad – efter att ha ropat ut fel lagnamn.

”Jag började gorma FRÖÖÖÖÖLUNDA varpå publiken buade väldigt högt. Fattade ingenting. Kunde ju inte dra ut dom (spelarna) till det buandet.”, skriver Markoolio själv på Instagram.

”Idiot man är”

Spelarna själva trodde att Markoolio först skojade, men så var det alltså inte. Det var ett ärligt misstag, och Markoolio fattade knappt vad han gjort för fel.

”Efter giget blev stolpskottet Lehtosalo informerad av guldtrion att dom spelade ju för Färjestad och inte Frölunda. Idiot man är. Anyway härlig kväll blev det”, skriver han vidare.

220513 Färjestads Michael Lindqvist jublar under guldfirandet för Färjestad den 13 maj 2022 i Karlstad. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN

Albert Johansson, guldhjälte för Färjestad, menar att man dock inte tog illa vid sig och av bilderna att döma så fortsatte man kvällen vidare på restaurang efter spelningen.

– Vi skrattade åt det hela och tog det inte så allvarligt, det blev en trevlig kväll ändå, säger Albert Johansson till VF.

LÄS MER: När Henrik Zetterberg tappade balansen och fick en hel hockeyvärld att häpna: ”Man bara gapar, jag är mållös”