Klockrena videon på Rasmus Dahlin – ger årets sämsta tips inför All Star-matchen: ”Tänk på att ta med...”

Klockrena videon på Rasmus Dahlin – ger årets sämsta tips inför All Star-matchen: ”Tänk på att ta med…”

Rasmus Dahlin gör sin första All Star-match.
Då passar han på att ge ett tips – som nu får tusentals att skratta.

Buffalo Sabres har haft det blytungt under många år, och det har inte hjälp nämnvärt att man fick välja Rasmus Dahlin som draftetta för snart fyra år sedan. Den unge svensken kom in i NHL med höga förväntningar på sig, och har faktiskt tagit ytterligare kliv och ses nu som Sabres kanske största stjärna.

Första All Star-matchen

Trots att Buffalo oftast radar upp förluster, så imponerar Dahlin med sitt lugn på isen, och han har dessutom imponerande siffror offensivt, och han gör saker som få backar borde klara av. Buffalo har själva lyft möjligheten för Dahlin att till och med kunna spela som forward, vilket säger en hel del när det dessutom är i världens bästa hockeyliga.

Foto: Twitter

Dahlin går mot sin hittills poängbästa säsong i NHL, då han under vintern svarat för 28 poäng på 44 spelade matcher. För det har han belönats med en plats i NHL:s All Star-match, där han tillsammans med ligans allra bästa spelare nu ska göra upp i olika tävlingar och matcher. Det är en stor grej för vem som helst att bli uttagen till matchen, men Dahlin verkar inte särskilt nervös. Nu har han nämligen gjort ett klipp som fått stor spridning på sociala medier, där han verkligen bjuder på sig själv.

Dahlins klockrena tips

Årets All Star-match spelas i Las Vegas, som kanske är mest känd för sina casinos och spel, snarare än just hockey. Därför kliver Dahlin in framför kameran och ger sina allra bäst tips till de åskådare som ska ta sig till Vegas för att kolla på matchen.

”Ska du till Las Vegas? Åk inte utan att kolla in Rasmus Dahlins tips”, skriver NHL till klippet.

Foto: Twitter

Men… i ärlighetens namn är det ett alldeles bedrövligt tips som Dahlin ger. Ett av tipsen handlar bland annat om att man ska sno sin bordsgrannes marker när den inte ser, för att fylla på sin egen kassa – och det sämsta tipset av alla är troligtvis att man ska ta med egna spel till Vegas, så att man inte ska bli ”lurad” av huset. Han föreslår då, exempelvis, Uno. Allt är självklart ett skämt, och det är underbart att se hur NHL-stjärnorna bjuder på sig själva utanför isen.

LÄS MER: Frölundas besked – drar nu tillbaka(!) nya klubbmärket efter kritikerstorm: ”Vi gjorde en felbedömning”

Få våra nyhetsbrev!