Kanadensiska uppgifter: Nya transferspekulationer för Erik Karlsson i sommar

Det kommer att bli en händelserik sommar för Erik Karlsson.
För nu har spekulationerna om flytt tagit fart igen.
Sportsnets kommer med uppgifter om vad som kan bli svenskens nästa klubb.

Det var väldigt, väldigt nära att en flytt blev av redan i februari när Erik Karlsson starkt kopplades ihop med succélaget Vegas Golden Knights. Men när trading deadline hade passerat så var Karlsson fortfarande kvar som kapten i Ottawa Senators.

Flytt aktuell för Karlsson

Enligt Sportsnets Insiders Elliotte Friedman så handlade den avbrutna affären främst om att Vegas inte ville släppa sitt första draftval någonsin, Cody Glass, i utbyte mot svensken. Men Friedman berättar nu för Calgarys Sportsnet 960 att affären är på väg att bli aktuell igen.

Och nu tar Erik Karlsson-spekulationerna igång igen på allvar och räkna med att det kommer cirkulera en hel del rykten kring Senators-kaptenen i sommar. Freidman anser dock att det kommer att krävas något extra av Golden Knights att få loss Karlsson.

Det här kan krävas

Cody Glass är ett alternativ, tillsammans med ett tidigt draftval och eventuellt backen Colin Miller i utbyte, enligt Friedman. Det återstår att se hur mycket årets stora sensationslag och Stanley Cup-finalisten Vegas Golden Knights är beredda att offra för att skriva kontrakt med en av världens bästa backar just nu.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Överraskande beskedet från Frölunda – en mystisk hemlighet för alla andra

Jättevändningen: Skrev treårskontrakt i våras – nu lämnar stjärnan SHL-klubben