Henrik Lundqvists vackra överraskning till 11-årige pojken – efter dödskraschen

Den 11-årige pojken Brendan O’Callaghan skadades och hamnade på sjukhus efter en bussolycka.
Då fick han besök av New York Rangers-stjärnan Henrik Lundqvist – som överraskade med en present.
– Jag såg ett ljus av hopp i hans ögon när han fick den, säger Brendans pappa enligt New York Post.

I förra veckan inträffade en svår busolycka i New Jersey, USA när en skolbuss med barn välte och krockade med en lastbil på motorvägen. En student och en lärare avled och den 11-årige pojken Brendan O’Callaghan var en av de som skadades allra svårast.

Brendan fick spendera flera dagar på sjukhus och när hans tillstånd stabiliserats kunde han ta emot gäster – och en av dem var Henrik Lundqvist.

Fick besök av Lundqvist – överraskades med present

Rangers-målvakten besökte Brendan på sjukhuset och överraskade honom med en present; en signerad klubba från favoritspelaren Lundqvist samt ett meddelande från hela NHL-laget.

”Du finns i våra tankar och böner. Bästa hälsningar, New York Rangers”.

Familjen fick ingen information om Brendans tillstånd förrän de fick höra att han låg på sjukhuset Morristown Medical Center. Pojken hade punkterat ena lungan, fått skador på tinningen och brutit ett nyckelben.
– Det första han sa till mig var: ”Pappa, kommer jag dö?”. Han frågar mig fortfarande om han kan rymma från sin dröm, säger pappan Arnie O’Callaghan enligt New York Post.

”Hans blick muntrade upp alla”

Brendan sken upp som en sol när han fick besök från Henrik Lundqvist och fick motta presenten. Enligt hans pappa var det sonens första leende sedan den svåra kraschen.
– Min sons blick när han fick presenten, den muntrade upp alla. Jag såg ett ljus av hopp i hans ögon när han fick den, säger pappan Arnie enligt New York Post.