Hela Nordamerika skrattar nu åt bilderna på svenske supertalangen – efter vilda slagsmålet i natt

Ett stort slagsmål utbröt.
Men det var på bänken som kamerorna fastnade.
Nu skrattar alla åt Nils Höglanders reaktion.

Nils Höglander har kommit till Vancouver Canucks och tagit fansen med storm. Den svenske supertalangen har hyllats enormt för sin start i ligan, och han har dessutom gjort stor succé poängmässigt. Höglander är med i toppen av NHL:s poängliga för rookies, och har dessutom hyllats stort av sin tränare för inställningen på isen.

Stora bråket

I helgen så var Höglander inblandad i en incident i matchen mot Winnipeg Jets, då han satte in en halvful tackling på motståndaren Derek Forbort. Forbort, som väger 16 kilo mer än Höglander, glömde inte bort svenskens drag och senare i matchen så valde han att utdela ett gäng tjuvnyp på svensken – och då bröt ett enormt bråk ut.

Foto: Twitter

Canucks-spelarna försvarade Höglander genom att hoppa på Forbort, och ett tiotal spelare var plötsligt inblandade i bråket.

– En stor kille ger sig på minsta killen i vårt lag. Då ska responsen se ut så, sa coachen Travis Green.

I natt mötte lagen varandra igen – och som väntat så var det heta känslor, speciellt kring Derek Forbort.

Reaktionen i natt

Bara två minuter in i nattens match så valde Höglanders lagkamrat Zack MacEwen att släppa handskarna för ett slagsmål med Forbort, och visst fick Canucks-spelaren sin revansch. MacEwen vann slagsmålet, samtidigt som Canucks-spelarna jublade på bänken, och väl där satt Nils Höglander och såg väldigt nöjd ut.

Foto: Twitter

Kameran fångade nämligen Höglanders reaktion under slagsmålet, och bilderna på svensken har fått stor spridning i Nordamerika. På sociala medier så strömmar kommentarerna in kring Höglanders uppenbara lycka av att se slagsmålet.

”Tydligt att han uppskattar det där”‚ skriver en användare.

”Det där älskar man att se”, skriver en annan.

”Han vet att laget har hans rygg. Vilken känsla”, skriver en tredje.

LÄS MER: Elias Petterssons sanslösa konstmål i natt – stor succé för stjärnan: ”Hur många vågar ens testa det där?”

Få våra nyhetsbrev!