Hela hockeyvärlden garvar nu åt helsköna detaljen – när Lundqvist plötsligt dyker upp i tv: ”Det bästa är…”

Henrik Lundqvist var på US Open-finalen – och dök upp i tv.
Men det var en annan detalj i bild som fick hockeyvärlden att skratta.

Henrik Lundqvist har precis meddelat att han avslutat sin 15 år långa, framgångsrika karriär i NHL. ”King Henrik” var under nästan samtliga år en av världens mest hyllade målvakter, och sett till siffrorna finns det få som bräcker superstjärnan.

Dök upp i tv

Lundqvist var under åren i NHL ansiktet utåt för New York Rangers organisation och han är en av klubbens mest uppskattade spelade genom tiderna. Så det är inte särskilt förvånande att Lundqvist har en rejäl stjärnstatus i hockeyvärlden och i USA.

210820 Henrik Lundqvist under en pressträff där han meddelar att han avslutar karriären den 20 augusti 2021 i Göteborg. Foto: Jonas Andersson / BILDBYRÅN

Det var nattens bilder ett tydligt exempel på. När Novak Djokovic försökte sig på att skriva tennishistoria i US Open så fångade tv-bilderna nämligen Henrik Lundqvist, som var på plats på läktaren. Omedelbart så spreds bilderna på Twitter, då Lundqvist inte gjort alltför många publika framträdanden sedan sin hjärtoperation.

Roliga detaljen

Men det var en annan detalj som fick alla inom hockeyvärlden att börja dra på smilbanden. I videon där Lundqvist är med så sitter nämligen superskådisen Brad Pitt bara raden framför, någonting som helt förbipasserade många då blickarna bara fastnade på Lundqvist.

”Det bästa med den här videon är att Brad Pitt är med och det märks inte ens”, skriver Ryan Mead, som bland annat har en podcast om Rangers, på Twitter.

”Hank DOMINERAR Brad Pitt totalt”, skriver sportprofilen Glenny Balls.

Foto: Twitter

Henrik Lundqvist har varit på stora tennisturneringar förut, och hans stora intresse för sporten är väl känt. Lundqvist har nyligen återvänt till New York efter en tid i Sverige, då barnen går i skola där, men vad han ska göra i framtiden är fortfarande inte känt.

LÄS MER: Kända tv-doktorns hårda kritik mot Duplantis – efter omtalade bilderna: ”Vill inte se det från honom igen”

Få våra nyhetsbrev!