Här tappar svenske NHL-stjärnan det fullständigt – hoppar på motståndaren i båset(!)

Efter två förluster på sina tre senaste matchen var Calgary Flames tillbaka i hetluften i natt. Mot Montreal hade laget satt sig i en bra position för en ny seger.

Backlunds tilltag

Inför den tredje perioden hade Calgary ledningen med 2-1. Men det var någonting som skulle förändras.

Med åtta minuter kvar av matchen kvitterade Jonathan Drouin det heta kanadensiska rivalmötet till 2-2.

Laget firade med sina medspelare i båset men bara sekunder senare skulle det ta en annan vändning.

Mikael Backlund fick höra någonting han inte gillade från Drouin och reagerade starkt.

Svensken, som var med och vann VM-guld i våras, cross-checkade kanadicken och fick åka och sätta sig i utvisningsbåset.

Backlund klarade sig med en tvåminutersutvisning och kvällen skulle också sluta med ett nederlag.

Stark inledning

Montreal gjorde 3-2 bara minuter senare och vann matchen med 3-2.  Backlund har inlett säsongen med tio poäng på 19 matcher i sitt Calgary.

Laget från Alberta ligger på tredjeplats i Pacific Division och totalt sjundeplats i Western Conference.

Dela för att säga vad du tycker om det här!