Här slår superstjärnan tidernas sämsta straff – kan knappt förstå vad som precis hänt

Brad Marchand skulle åka fram och slå en helt avgörande straff.
Men det blev totalt misslyckat.
I stället bjöd Boston Bruins-stjärnan på tidernas kanske sämsta straffslag.

Brad Marchand är en av NHL:s bästa spelare. Under säsongen har han gjort makalösa 62 poäng på 46 matcher, men nattens tillställning mot Philadelphia Flyers vill han nog glömma så fort som möjligt.

Stora kollapsen

Marchand lämnade isen poänglös, och hans lag Boston Bruins stod dessutom för en jättekollaps. Man var i ledning med 2-5 i mitten av den andra perioden, men tappade till 5-5.

Foto: Skärmdump/Viafree

Matchen gick till straffar, där det dröjde hela fem omgångar innan första målet kom. Det gjordes då av Philadelphia Flyers – och det var upp till Brad Marchand att hålla straffläggningen vid liv.

Otroliga straffen

Men superstjärnan stod i stället för en av de sämsta straffarna i NHL:s historia. Marchand åkte fram, men missade pucken – och kunde snopet se tillbaka på pucken som fortfarande låg kvar i mittencirkeln.

Foto: Skärmdump/Viafree

Efter en kortare domarkonferens, där reprisbilderna granskades, kunde det konstateras att Marchand precis snuddat pucken, vilket gjorde att räknades som en miss. Marchand såg snopet på reprisbilderna innan han snabbt lämnade till omklädningsrummet – och Bruins fick nöja sig med en poäng i matchen.

Se straffen här:

Dela för att berätta vad du tycker om det här!