Här hämnas Boston-stjärnan med monstertackling – utan hjälm

Här hämnas Boston-stjärnan med monstertackling – utan hjälm

.

TD Garden kokade redan.
Efter Torey Krugs monstertackling fullkomligt EXPLODERADE Bostons hemmaarena.
Kolla in tacklingen här nedan.

Boston Bruins har inte spelat Stanley Cup-final sedan 2013 och hemmafansen var rejält taggade inför nattens drabbning mot St Louis Blues. Bruins spelade tidigare i veckan en internmatch med fullsatta läktare.

Bruins kunde vända

Så att ljudnivån var hög i TD Garden var knappast någon skräll. När Boston, som hamnade i tidigt 0–2-underläge, kunde vända matchen och gå fram till en 4-2-seger så var ljudet öronbedövande.

Men frågan är om det inte var som allra högst när Boston-backen Torey Krug fick tokspel och satte in en riktig monstertackling.

Det var Krug och Blues forward David Perron som hamnade i bråk framför Tuukka Rask i Boston-målet. Domaren valde att fria helt i situationen, trots att Krug blev av med hjälmen.

Boston-backen tappade humöret rejält och på reprisen ser man hur backen tar väldig fart och är på väg mot Perron. I sista stund väljer han dock en annan väg och i stället manglar Blues-forwarden Robert Thomas.

Kolla in Boston-publikens reaktioner efteråt… Och missa heller inte i hur lagkamraterna i båset fullkomligt älskar Krugs tackling. Snacka om att ge sitt lag tändvätska.