Här förbluffar NHL-stjärnan ALLA – med förbjudna straffen där pucken är på väg åt helt fel(!) håll

Vladimir Tarasenko är en riktigt finurlig lirare på isen.
Han har öst in poäng i både KHL och NHL.
Och gett hockeyvärlden en av de allra fräckaste straffarna vi någonsin sett.

132 poäng på 207 matcher i KHL och sedan 423 poäng på 503 matcher i NHL. Vladimir Tarasenko har verkligen öst in poäng under sin hockeykarriär.

Tarasenko förbluffar alla

St Louis Blues-stjärnan är känd för att vara riktigt finurlig på isen och vi har hittat den gången han verkligen överträffade sig själv. Med en ändå högst förbjuden straff.

Vladimir Tarasenko
160922 Rysslands Vladimir Tarasenko jublar mot Evgeni Malkin som gjort 0-3 under ishockeymatchen mellan Ryssland och Finland under dag 6 av World Cup of Hockey den 22 september 2016 i Toronto. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / 35251

I KHL:s All star-match 2012 visade Tarasenko upp en straffvariant som verkligen förbluffade alla – och allra mest motståndarmålvakten. Som inte hade en jäkla aning om vad som hände med pucken, se straffen här nedanför.

Ryssens förbjudna straff

Innan straffen ska läggas ser man hur Tarasenko åker till båset för att byta klubba. Och redan här bör man ana vad som är på gång.

Vladimir Tarasenko
Vladimir Tarasenko. FOTO: Youtube

Därefter tar ryssen fart och framför mål ser han ut att tappa bort pucken när den glider långt ifrån honom. Men sekunden senare ligger den igen vid klubbladet och målvakten är på väg åt helt fel håll.

Ser ni vad det är som händer? Man kan lugnt säga att Tarasenko inte får använda den här otillåtna straffvarianten vid riktiga matcher, men snygg var den!

Se den otroliga straffen här:

https://www.youtube.com/watch?v=FpJ9z8YCo4s

LÄS MER: Här dyker helt plötsligt Tre Kronor-legendaren upp – på en frisörsalong(!) i Bolivia: ”Ingen aning…”