Här bryter hela helvetet loss DIREKT i NHL-matchen – spelarna får trängas i utvisningsbåset efter slagsmålen

Det var ilsket redan på förhand.
Så när pucken släpptes mellan New York Rangers och Washington Capitals i natt så smällde det direkt.
Sex spelare kastade handskarna – redan vid nedsläpp.

Bakgrunden till jätteilskan mellan lagen ligger i ärkebusen Tom Wilsons omtalade beteende för några nätter sedan. Capitals-forwarden är inte ovan att hamna i situationer där han får spelare, experter och supporter emot sig, men nu var många överens om att han passerade en gräns, då han gick på två Rangers-stjärnor på kort tid.

Flera slagsmål

Wilson gick på de båda stenhårt, och många är överens om att det bara handlade om tur att inte superstjärnan Artemi Panarin skadades riktigt allvarligt mot huvudet. Men NHL var inte lika övertygade om det, och Wilson klarade sig faktiskt undan utvisning helt, och fick ”bara” böta 5 000 dollar för situationen.

Foto: Youtube

Rangers har sedan dess lämnat in flera protester och inför nattens match – som råkade vara mot just Washington Capitals – så var det till och med snack om att laget skulle vägra att spela som en protest mot NHL:s ickebeslut. Men Rangers kom till spel – och precis som väntat så dröjde det inte särskilt länge innan stora kaosscener bröt ut.

Enorma kaoset

Redan när pucken släpptes så kastade tre spelare från vardera lag handskarna – däribland svenske Carl Hagelin – och flera jättebråk bröt ut direkt. Spelarna hann knappt sätta sig i utvisningsbåset innan nästa storbråk bröt ut, och när fem minuter var spelade av matchen hade sex slagsmål redan varit.

Foto: Youtube

Bråken fortsatte matchen igenom och totalt blev det sanslösa 146(!) utvisningsminuter i matchen. Däribland ett matchstraff för Rangers-stjärnan Pavel Buchnevich – han som blev så bryskt behandlad av Wilson för någon natt sedan – efter en ful crosschecking mot ansiktet på Anthony Mantha.

Matchen vann Washington Capitals med 4-2.

LÄS MER: När Lee Goren ville förtjäna sitt matchstraff – och gjorde det som ingen annan SHL-spelare vågade

Få våra nyhetsbrev!