Här bjuder SHL-stjärnan på säsongens skönaste pausintervju

.

Djurgården gick till pausvila med en 4-2 ledning inför den sista perioden mot Skellefteå.
Daniel Brodin intervjuades då i C More, men vad Djurgården gjorde bra var svårt att svara på.
Stjärnan bjöd på årets helt klart skönaste intervju genom att säga allt och ingenting.

Efter det tunga nederlaget hemma på Hovet slog Djurgården tillbaka mot Skellefteå. I Västerbotten kvitterade Stockholmslaget serien till 1-1 efter en övertygande insats.

Djurgården kvitterade mot Skellefteå

Djurgården tog kommandot om matchen från start och med en period kvar av matchen var man i ledning med 4-2. Daniel Brodin hade då stått för ett mål och en assist och ställde upp på en intervju med C More.

Djurgårdens Jakob Lilja , Daniel Brodin och Emil Bemström jublar efter 0-1 under kvartsfinal 2 i SM-slutspelet i ishockey mellan Skellefteå och Djurgården den 25 mars 2019 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg/Bildbyrån

Kommentator Björn Oldeen och experten Sanny Lindström skulle få chansen att höra Brodins tankar om Djurgårdens andraperiod. Men vad fick de veta? Inte mycket.

Brodins helsköna pausintervju

Brodin bjöd på klyscha efter klyscha på ett sätt som bara hockeyspelare kan göra. Via sociala medier fick fansen sig ett gott skratt över intervjun och mängder av kommentarer strömmade in via C Mores officiella kanaler.

Matchen då? Djurgården kunde förvalta läget och tog hem segern med klara 6-3. Lagen ställs mot varandra på nytt under onsdagskvällen när Skellefteå då gästar Hovet.

Se Daniel Brodins magiska intervju i spelaren nedan.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

Djurgårdens Daniel Brodin med en skön intervju i andra periodpausen! 😬

Posted by TV4 Hockey on Monday, March 25, 2019

Forwarden avslöjar smutsiga spelet – efter blytunga segern: ”Ska få ett helvete”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);