Här är Filip Forsbergs fräcka Leksandshån – efter uttåget mot Mora

Här är Filip Forsbergs fräcka Leksandshån – efter uttåget mot Mora

Leksand får fortsätta i HockeyAllsvenskan även nästa säsong efter att ha förlorat mot Mora med 1-4 i matcher. 
Det har fått storstjärnan och den forne Leksandsspelaren Filip Forsberg att reagera. 
I ett skämtsamt inlägg på Instagram skickar han en syrlig passning klubben. 

Det blev inget avancemang till SHL för Leksand. Lokalrivalen Mora blev för svåra och vann till slut med klara 4-1 i matcher. Det har så klart lett till en stor besvikelse bland fansen – och NHL-stjärnan Filip Forsberg.

Nashville Predators-forwarden har som bekant ett långt förflutet i Leksand och hans bror Fredrik Forsberg tillhör klubben, men har ett utgående kontrakt. Efter det missade avancemanget publicerade NHL-stjärnan ett foto på Instagram med en skämtsam passning till hans tidigare klubb.

Här hånar Filip Forsberg Leksand

Bilden föreställer han själv tillsammans med sin lillebror Fredrik samt en liten pik (med glimten i ögat) mot att klubben missar SHL – trots flera utländska profilvärvningar.

Det var nämligen så att Leksand valde att låna ut flera unga spelare, däribland Fredrik Forsberg, samtidigt som utländska spelare som Austin Madaisky och Marcel Müller plockades in.

Filip Forsberg är nu mitt uppe i slutskedet av NHL:s grundserie. Hans Nashville rankas som en av favoriterna till att vinna Stanley Cup och med två matcher kvar är man redan klara för slutspel.

DELA artikeln för att visa dina vänner!

LÄS MER: Fylleskandalen i svensk hockey – två spelare kom berusade till träning: ”Helt oacceptabelt!”