Frölunda nära sno stortalang från heta rivalen, FBK-back på väg till moderklubben.

Frölunda fortsätter jaga unga talanger.
Nu är det HV71:s Bostondraftade back Emil Johansson som nära en övergång.
Här är fler sillyrykten i svensk hockey.

Backtalang nära Frölunda
HV71:s offensivt skicklige back Emil Johansson kan vara på väg att lämna klubben. Enligt hvkollen.se ska 19-åringen vara nära Frölunda. Johansson, som är draftad av Boston, gjorde två mål och åtta assist under grundserien.
hvvvvvFoto: Bildbyrån.

Dragkamp om succécenter
Tingsryd har gjort en riktigt bra säsong, och en av dem som imponerat är centern Eric Castonguay. Enligt MrMadhawk är både Rögle och Malmö intresserade av den 28-årige kanadensaren.

Guldmålvakt på väg till Sverige
Joacim Eriksson vann SM-guld med Skellefteå 2013. Därefter har han gjort två säsonger i Nordamerika och en i KHL. Nu kan han vara på väg hem till SHL igen.
– Först och främst jobbar jag och min agent för att återvända till Sverige, säger Eriksson till Gefle Dagblad.

HV71 och LHC har samma målvakt på radarn
Johannes Jönsson, 26, är en av anledningarna till Tingsryds fina säsong. Enligt Sportbladet ska både LHC och HV71 ha Jönsson ”på radarn”. Målvakten hade 92,6 i räddningsprocent i Hockeyallsvenskan, men har ett år kvar på kontraktet med Tingsryd.

Petrasek lägger av
David Petrasek meddelade i veckan att han slutar med ishockey. 40-åringen har gjort 20 säsonger i SHL (med HV71 och Malmö), och är den spelare genom som har gjort flest SHL-matcher – 1018 stycken, slutspelet inkluderat. Legendar!

Djurgården jagar FBK-back
25-årige Niklas Arell har spelat de tre senaste säsongerna i Färjestad, men nu kan den Djurgårdsfostrade backen vara på väg hem till sin moderklubb. Enligt MrMadhawk ska Arell vara nära spel i DIF nästa säsong.

Gilla Sportbibeln om du vill ha fler heta hockeynyheter i ditt flöde.