Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Erik Karlssons chockbesked efter skadan: ”Jag kommer aldrig bli helt återställd”

Erik Karlsson är tillbaka från sin hälskada. Men nu konstaterar backstjärnan att han aldrig kommer bli helt kvitt den.

Efter sommarens operation och en lång rehabiliteringsperiod är Erik Karlsson äntligen tillbaka i NHL. Natten till onsdag kan svensken komma att göra säsongsdebut för sitt Ottawa Senators, en comeback han längtat efter.
– Det ska bli fantastiskt kul att få komma tillbaka och spela. Det är aldrig roligt att gå skadad, men det har hjälpt att laget gått så bra under de första omgångarna, säger Karlsson till Expressen.

Trots att Karlsson är tillbaka i världens bästa hockeyliga har han sina tvivel inför framtiden. En framtid som kan se betydligt mer annorlunda ut än i våras.

”Kommer aldrig bli återställd”

Ottawa är fortfarande obesegrade efter full tid och har överraskat utan sin svenske lagkapten. Karlsson, som förra säsongen spelade en stor del av slutspelet med sin skadade häl, konstaterar att han fortfarande inte vet huruvida foten kommer svara när det väl är match.

Dessutom kommer hans liv hädanefter se annorlunda ut på grund av skadan – en skada som aldrig kommer läka till 100 procent.
– Jag har ju inte spelat på ett tag, så det är svårt att veta. Men foten är tillräckligt bra nu för att jag ska kunna spela. Sedan får jag nog bli van vid att det kommer att kännas lite annorlunda, säger Karlsson till Expressen.
– Jag kommer aldrig att bli helt återställd utan vi får se hur mitt nya normala blir när jag spelat ett tag. Det gäller att inte tänka på det.

LÄS MER: Här är ruggiga smällen i rivalmötet som delar hockey-Sverige just nu