Erik Karlsson tar NHL-fansen med storm – garvar läppen av sig åt heltokiga intervjun: ”Jag älskar honom”

Erik Karlsson dominerar återigen på isen.
Och lika mycket utanför den.
En ny intervju med svensken tar alla NHL-fans med storm.

Erik Karlsson har några blytunga år bakom sig. När han spelade i Ottawa Senators så var han år efter år en av ligans absolut bästa backar, och han nominerades inte sällan till Norris Trophy, priset till årets bästa back. Men Karlsson valde att lämna för San Jose Sharks, där han skrev på ett kontrakt som gjorde honom till en av ligans bäst betalda backar.

Tillbaka i form

Sharks hoppades kunna utmana om Stanley Cup-titeln – men det har aldrig ens varit nära. Sharks har haft det tungt, och Erik Karlsson, den dyra värvningen, har inte alls levererat. Karlsson har visserligen haft stora problem med skador, men har inte alls sett ut som sitt forna jag, och han har varit sågad, hånad – och kallad slut. Men den här säsongen ser det annorlunda ut.

Foto: Instagram

Elva matcher in i säsongen ligger visserligen Sharks långt ner i sin division, och mycket ska till om det ska bli något slutspel att prata om. Men Erik Karlsson har verkligen sitt ut som sitt forna jag. Svensken har gjort flera drömmål och fantastiska ”plays”, och han snittar en poäng per match. En rejäl uppryckning från tidigare säsonger, och många menar att han är tillbaka i gammal god form.

LÄS MER: Mika Zibanejads nya jättesuccé i NHL – blev enorm hjälte för sitt New York Rangers i natt

Underbara intervjun

Och under alla år i NHL har Erik Karlsson alltid varit en av de mest omtyckta spelarna, känd för att bjuda på sig själv och få alla fansen att skratta. Men under åren där det gått tungt för honom, och där han haft problem med skador, så har det varit mindre av den varan. Men en ny intervju med Sportsnet, publicerad av NHL på Instagram, visar verkligen att han är sig själv igen. Efter intervjun så passar nämligen Karlsson minst sagt på att bjuda på sig själv.

Foto: Instagram

Efter att intervjun tagit slut, och Karlsson ska gå sin väg, så skojar Karlsson med reportern, och säger:

– Du ser nästan bättre ut än mig, innan han ska gå igenom en dörr och vidare.

Dörren går dock inte att öppna, vilket får reportern att säga:

– Jag vet i alla fall hur man öppnar en dörr.

Reporterns kollegor skrattar gott i bakgrunden, och även Karlsson har svårt att hålla sig. I kommentarerna strömmar hyllningarna till Erik Karlsson in:

”Jag älskar honom, han är verkligen tillbaka”, skriver en användare.

LÄS MER: Frida Karlsson chockas av helmärkliga uppgifterna om kärlekslivet – avslöjar nu sanningen om pojkvännen