Enorma ilskan mot storstjärnan i natt – efter oväntade fuldraget mot svensken: ”Största rövhålet i hela NHL”

Brad Marchand får ofta kritik för sina upptåg på isen.
I natt kastade han handskarna – mot Jesper Bratt.
”Han är det största rövhålet i hela ligan”‚ skriver nu en supporter.

Brad Marchand har länge varit en av NHL:s allra största stjärnor och bästa poänggörare. Ända sedan 2016 så har Boston Bruins-forwarden snittat långt över en poäng per match, och i år är inget undantag då han hittills gjort mäktiga 34 poäng på 29 spelade matcher.

Omtalade situationen i natt

Men det är inte bara för sina spetsegenskaper på isen som Marchand gjort sig ett namn i NHL. Det tycks alltid vara något stök kring honom, och han har nästan blivit mer förknippad för sina trashtalks och fulknep på isen, och enligt många så är han den spelare i NHL att tycka minst om.

Foto: Youtube

Marchand har under åren varit inblandad i otaliga incidenter, och i natt var det dags igen. I matchen mot New Jersey Devils så delade han först ut en stenhård tackling bakom mål på Dmitrij Kulikov. Tacklingen tog rakt i bröstet, men många menade ändå att Marchand begick regelbrott då han lämnade isen och hoppade in i motståndaren.

”Största rövhålet”

En som inte gillade tacklingen var Jesper Bratt, som direkt åkte fram till Marchand för att signalera att det inte var okej. Marchand svarade då med att kasta handskarna mot den lille svensken, som bara är 179 centimeter lång och 84 kilo tung, och det dröjde inte länge innan Marchand kastade ner Bratt på isen och började mata slag mot honom.

Devils Jesper Bratt inför ishockeymatchen i NHL mellan New Jersey Devils och Anaheim Ducks den 18 december 2017 i New Jersey. Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

Marchand möts nu av stor kritik från supportrar i NHL, som menar att tilltaget mot Bratt var både fegt och fult.

”Så Marchand går efter en hög tackling. Devils-spelaren vill slåss för att stå upp för sin lagkamrat. Marchand, i stället för att slåss enligt boken, kastar ner honom på isen och börjar slå honom när han är nere? Det största rövhålet i ligan”, skriver en användare.

”Så klart den lilla råttan slåss först när de är nere på isen…”, skriver annan.

Vad tycker du om situationen?

LÄS MER: Stora profilen Peter Popovics egna ord – därför tvingas han bort ur Färjestad mitt under säsong: ”Är väl därför”

Få våra nyhetsbrev!