Djurgårdens vackra gest efter dubbla förnedringar – bjuder fansen på ALLT i Game 7

.

Djurgården har åkt på två raka förnedringar i SM-slutspelet.
Efter 2-8 och 1-6 mot Färjestad väntar nu avgörande Game 7 i Karlstad.
Då ger Dif tillbaka till fansen med en mycket fin gest som tack för stödet.

Med 3-1 i matcher hade Djurgården skapat ett mycket starkt grepp om SM-semifinalen mot svårslagna Färjestad. Men det var långt ifrån över där.

Dif kraftsamlar

För sedan vaknade grundserievinnaren FBK till liv och vände allt på bara tre dagar. Först hela 8-2 i Karlstad och sedan 6-1 i Stockholm på tisdagskvällen.

Djurgården, SHL
190416 Djurgårdens supportrar under semifinal 6 i SM-slutspelet i ishockey mellan Djurgården och Färjestad den 16 april 2019 i Stockholm.
Foto: Maxim Thoré / BILDBYRÅN / 135980

Efter dubbla förnedringar väntar nu ett mycket rafflande avgörande i Game 7 på torsdagskvällen i Karlstad. Och då vill Djurgården göra allt för att kraftsamla inför den svåra bortaresan – och samtidigt ge tillbaka till de trogna fansen.

Fin gest till fansen

Klubbens initiativ för att belöna fansen för sitt stöd är att kliva in och betala både resa och matchbiljett för fansen som tar sig ned till Karlstad för att sjunga Djurgården till SM-final.
”Efter de senaste två matcherna går Dif Hockey in och betalar vår buss till Karlstad på torsdag inklusive matchbiljett till alla bussresenärer. Du måste vara medlem i JK för att åka med”, meddelar supporterföreningen Järnkaminerna på Twitter.

LÄS MER: Djurgårdens tunga smäll – kan tappa storstjärnan till NHL

Initiativet möttes även av en hel del beröm från Djurgårdens fans på Twitter.

Forwardsstjärnan kan lämna SHL – sportchefen bekräftar intresse