Dick Axelssons i syrligt ordbråk – med Niklas Wikegård: ”Snackar massa skit”

Niklas Wikegård var inte helt positiv till Djurgårdens värvning av Dick Axelsson.
Nu svarar forwardsprofilen med en syrlig passning.
– Du får gärna ringa mig så slipper du snacka massa skit, skriver han på Twitter.

Dick Axelsson blev i veckan, efter månader av väntan och spekulationer, klar för Djurgården. Forwardsstjärnan har skrivit på ett kontrakt som gäller under resten av säsongen.

”Alla kort i händerna på Dick”

Men C Mores expert Niklas Wikegård är inte enbart positiv till värvning av Axelsson, någonting han berättar om på Instagram.

– Djurgården hade så klart inte velat ha Dick i laget, utan velat ha tillbaka Emil Bemström eller överhuvudtaget klarat sig utan Dick, säger Wikegård.

181219 Djurgårdens Dick Axelsson under ishockeymatchen i SHL mellan Djurgården och HV71 den 19 december 2018 i Stockholm. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån

Han menar att förhandlingsläget för Dick Axelsson blivit för bra för att tacka nej till.

– Nu spelas alla kort direkt i händerna på Dick, laget spelar sämre och ser väldigt enformiga ut. Det är också tillbaka till den här suck och stön-perioden där man har väldigt höga förväntningar på Dick, och Dick kommer att se lite ointresserad ut periodvis och periodvis göra lite vad han vill och periodvis spela bländande. Sedan kommer det, om djurgårdarna får som dom vill, ett slutspel där vi också vet hur det kommer se ut; Dick kommer att göra fantastiska saker och så kommer han att tappa fokus, säger Niklas Wikegård i klippet.

Axelssons svar

Men Wikegård menar även att Dick Axelsson tjänar på Djurgårdens svaga start på säsongen.

– Dick Axelsson blir hundraprocent dyrare än vad Djurgården hade förväntat sig från början kan jag tänka mig. Det var ett fantastiskt förhandlingsläge för Dick och det är bara att gratulera också, säger Wikegård.

190402 Cmores Niklas Wikegård under kvartsfinal 6 i SM-slutspelet i ishockey mellan Skellefteå och Djurgården den 2 april i 2019 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg

Vad tycker då Dick Axelsson om uttalandena? På Twitter så svarar profilen syrligt.

”Du får gärna ringa mig om du vill veta sanningen om min lön + varför jag skrev på sent så du slipper snacka massa skit för att locka tittare”, skriver han.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!