Dick Axelssons helt klockrena svar – efter profilens oväntade hån: ”Du behöver inte…”

Dick Axelsson är tillbaka i Djurgården.
Och munlädret går varmt direkt för SHL-profilen.
Som nu ger sig på Luleå-profilen Jakob Porser efter att ha blivit hånad.

Han fick gå kontraktslös i hela fyra månader. Men nu är Dick Axelsson återigen tillbaka hos Djurgården med nytt kontrakt för den kommande säsongen.

Dick är tillbaka

SHL-profilen kickstartade även den nya säsongen med en rejäl gliring till övriga SHL-klubbarna.
– Jag tycker att det är fantastiskt att man kan permittera en stor del av föreningen och sen dra upp lite pengar ur byxorna. Kul för dem, måste jag säga. Får se hur det slutar, sa Axelsson i en intervju med Hockeynews i går.
– När man kollar värvningarna är det många som har bra löner och fina namn där. Men det är kul att de är tillbaka. Hoppas bara att det löser sig ekonomiskt för många lag.

Dick Axelsson, SHL
200307 Djurgårdens Dick Axelsson under värmningen inför ishockeymatchen i SHL mellan Färjestad och Djurgården den 7 mars 2020 i Karlstad. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN / kod FK / Cop 185

Direkt efter den intervjun fick Axelsson ta emot ett högst oväntat påhopp från en annan profil. När Luleå-storsponsoren och Minecraft-grundaren Jakob Porser hånade DIF-stjärnan öppet på Twitter.

Axelssons svar

Dick Axelsson är heller inte den som brukar hålla sig från att ge sig in i Twitter-tjafs så han svarade snabbt. Med ett alldeles klockrent svar och en tydlig passning tillbaka.
”Du behöver inte håna mig bara för jag inte vill ha dina pengar och spela i Luleå”, skrev Axelsson som svar till Porser.

Dick Axelsson, SHL
Dick Axelsson. FOTO: Twitter.

Ett svar som framförallt många DIF-supportrar men även flera andra hockeyälskar uppskattar då tweeten har fått hundratals gillamarkeringar redan. Säga vad man vill om Dick Axelsson men det är ändå en profil som verkligen behövs inom svensk hockey.

LÄS MER: Störtsköna hånet mot Dick Axelsson – efter att SHL-stjärnan skrivit på för Djurgården: ”Hahaha”

Få våra nyhetsbrev!