Chockuppgifter: SHL-rivalen gav jättekontraktsförslag till Ryan Lasch – erbjöd monsterpengar för värvning

Chockuppgifter: SHL-rivalen gav jättekontraktsförslag till Ryan Lasch – erbjöd monsterpengar för värvning

Ryan Lasch är tokhet på marknaden.
Så även i SHL.
Enligt Rakapuckar.com har amerikanen fått ett kontraktserbjudande av Leksand.

Ryan Lasch är på marknaden efter flera enormt framgångsrika år i Frölunda. Amerikanen har snittat över en poäng per match de senaste säsongerna, men valde i våras att lämna för en flytt utomlands.

Het på marknaden

Tanken har hela tiden varit spel i Schweiz, men det var innan coronavirustes massiva spridning, och sedan dess har klubbarna inte längre samma förutsättningar till värvningar. Lasch är således fortfarande klubblös – men det saknas definitivt inte intresse.

Ryan Lasch, Frölunda
190502 Frölundas Ryan Lasch jublar med pokalen Le Mat efter final 6 i SM-slutspelet i ishockey mellan Djurgården och Frölunda den 2 maj 2019 i Stockholm. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87927

Sedan tidigare har Frölunda öppnat dörren för en eventuell återkomst, samtidigt som det förra veckan även kom uppgifter om att värsta rivalen Färjestad är intresserade. Nu kommer ytterligare uppgifter om SHL-intresse.

Jätteförslaget – från Leksand

Enligt Rakapuckar.com har Lasch nämligen fått ett kontraktsförslag från Leksand(!), som dock ska ha nobbats.

”Jag hör att lönen var på nivån att ingen i SHL hade bättre”, skriver sajten.

Ryan Lasch, Frölunda
200227 Frölundas Ryan Lasch har precis satt den avgörande straffen och jublar under ishockeymatchen i SHL mellan Linköping och Frölunda den 27 februari 2020 i Linköping. Foto: Josefine Loftenius / BILDBYRÅN / Cop 111

Men pengarna ska alltså inte ha räckt till att locka över Lasch till Leksand. Dala-klubben presenterade under måndagen i stället en annan forwadsstjärna, i Peter Cehlarik, som återvänder till SHL efter fyra år i Nordamerika.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!