Bomben i NHL: Jättestjärnan kan nu bytas bort – efter 21 poäng på 25 matcher

Taylor Hall kan vara inne på sin sista säsong i New Jersey Devils.
NHL-storstjärnan kan nu bytas bort efter 21 poäng på 25 matcher i år.
Devils börjar nu ta emot erbjudanden på 28-åringen, enligt TSN:s insider Pierre LeBrun.

New Jersey Devils storsatsade inför säsongen men har under hösten förvandlats till NHL:s stora krislag. Till skillnad mot laget har ändå storstjärnan Taylor Hall fått en mycket fin start på säsongen med 21 poäng på 25 matcher.

Bomben i NHL

Men nu börjar kraftiga rykten cirkulera 28-årige Devils-stjärnan. Redan i början av november kom uppgifter på att kontraktsförhandlingarna mellan Devils och Hall strandat och att båda parterna kört fast.
– Nej, det har inte varit några större framsteg. De har ännu inte diskuterat några detaljer vare sig kring hans lön eller vilken längd på kontraktet som krävs för Hall, sa TSN:s Darren Dreger då.

Taylor Hall, New Jersey Devils
180403 Devils Taylor Hall efter ishockeymatchen i NHL mellan New Jersey Devils och New York Rangers den 3 april 2018 i New Jersey. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87670

Det har även ryktats om en möjlig återkomst till Edmonton Oilers för NHL-storstjärnan är inne på sin fjärde säsong i New Jersey. Nu kommer nya uppgifter om Halls framtid i NHL.

Hall kan trejdas

Det är TSN:s insider Pierre LeBrun som har trovärdiga uppgifter på att Devils börjat lyssna på trejderbjudanden från andra NHL-klubbar.

Taylor Hall, New Jersey Devils
160522 Kanadas Taylor Hall med pokalen under finalen i Ishockey-VM mellan Finland och Kanada den 22 maj 2016 i Moskva. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / 35207

Uppgifter som kan innebära en trejd för Hall redan under pågående NHL-säsongen. Kontraktsförhandlingarna med Devils kommer att fortsätta men samtidigt vill klubbens GM Ray Shero se över vad han kan få i utbyte från andra NHL-klubbar för sin storstjärna.

LÄS MER: Jättekrisen i NHL-klassikerklubben – tränaren kan få sparken efter sämsta formen på 79(!) år