Alla sportälskares stora raseri – efter På Spårets förbjudna gest mot Wayne Gretzky: ”En katastrof”

Alla sportälskares stora raseri – efter På Spårets förbjudna gest mot Wayne Gretzky: ”En katastrof”

En fråga om Wayne Gretzky på På Spåret.
Men nu rasar tittarna.
– En katastrof!, skriver en Twitter-användare.

På Spåret samlar hundratusentals framför tv-apparaterna på fredagskvällarna, men många sportälskare är av åsikten att frågesporten har alldeles för få frågor om just sport. Men under fredagen så fick åtminstone alla som gillar hockey jubla, då en fråga om världens störste någonsin, Wayne Gretzky, dök upp.

Stora kritiken

En stor avbildning av Gretzky togs in i studion, där han stod iklädd en New York Rangers-tröja. Men det är även det faktumet som fått många att reagera med ilska mot det folkkära programmet.

Wayne Gretzky, Los Angeles Kings
880101 ishockey, NHL: Wayne Gretzky, Los Angeles © Bildbyrån – 13507

Många reagerade dels på det faktum att temat i frågesporten var Kanada, samtidigt som Gretzky var iklädd en Rangers-tröja, ett lag som är hemmabörande i USA och inte i Kanada. Men det var framför allt detaljen med Gretzkys klubba som fick tittarna att rasa.

”En katastrof!”

Inte nog med att ”The Great One” höll i någonting som såg ut som en målvaktsklubba på avbildningen – han var dessutom rightare, vilket han inte alls var under den aktiva karriären.

”Att de gör Wayne Gretzky till rightare i kvällens på spåret är inget annat än en katastrof”, skriver en uppmärksam användare.

Användaren fortsätter sedan:

”Med en jävla målvaktsklubba ochså som några här har påpekat, så chokad när det hände att jag inte ens tänkte på det. Men faktumet att det är en målvaktsklubba gör det ännu värre”.

Foto: SVT Play

Fler hakar på i kritiken:

”Det var fan de sjukaste jag sett”‚ skriver en.

”Hade bilden varit spegelvänd hade man i alla fall kunnat förlåta (eller någorlunda förstå) misstaget. Nästan så att en spegelvänd bild med Rangers där bokstäverna helt uppenbart är placerade åt fel håll hade varit att föredra framför okunnigheten de istället valt att visa upp”‚ skriver en annan.

LÄS MER: Mika Zibanejads EPISKA uppgörelse med Boston-stjärnan: avgjorde efter sten-sax-påse(!)

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!