TV: Här gör handbollsstjärnan historiens snyggaste självmål

Kristianstad hemmaslog Hammarby under tisdagen och gick upp i serieledning i Elitserien. Det mesta av eftersnacket kom dock att handla om något helt annat, nämligen ett spektakulärt självmål.

Storfavoriten IFK Kristianstad tog sig under tisdagskvällen upp i ledning i handbollens elitserie. Det favorittippade laget körde över Hammarby på hemmaplan och vann med hela tolv bollar. Kristianstads storstjärna Jerry Tollbring tyckte till och med så synd om huvudstadsklubben att han bestämde sig för att hjälpa dem litegrann på traven. Och som han gjorde det.

I underläge med tio bollar försökte Hammarby kontra in en välbehövlig reducering. Men istället hamnade bollen i händerna på den svenske landslagsstjärnan. Som löste resten åt Bajen. När han antagligen stod för det snyggaste självmålet handbollsvärlden någonsin skådat.

LÄS MER: Fullständigt geniala varianten får hela handbolls-Sverige att njuta

Se handbollsvärlden kanske snyggaste självmål någonsin:

Kantspelarens sevärda självmål blev en klen tröst för Hammarby. Som alltså föll mot giganterna från Skåne. Siffrorna skrevs till 33-21 i Hammarbys favör. Bajen ligger för närvarande på tolfte plats i tabellen och mycket talar för att de måste kvalspela för att hänga kvar i den högsta serien till nästa säsong.