Jättetragedin: Stjärnan i stor sorg – tvåårige dottern har dött: ”Djupt ledsen”

Golfstjärnan Camilo Villegas är i stor sorg.
Efter att lilla dottern Mia, två år gammal, gått dött.
– Hon följde alltid med mig till gymmet, det var ”vår tid tillsammans”, säger Villegas i en känslosam intervju.

Det är beskedet som ingen förälder vill få. Golfstjärnan Camilo Villegas och frun Maria har drabbats av en svår familjetragedi.

Lilla dottern död

Tvååriga dottern Mia har dött efter en tids sjukdom. I februari i år började lilla dottern må dåligt och läkarna upptäckte en hjärntumör.
– Efter operationen slutade inte smärtan. I stället började den växa och blev rätt aggressiv. Läkarna berättade för oss att vi genast behövde starta behandling. Jag frågade hur farlig tumören var och de svarade: ”Mia kommer förmodligen inte att överleva”, säger Villegas enligt engelska medier.

Camilo Villegas, golf
Camilo Villegas. FOTO: Twitter.

Golfen har varit räddningen för Camilo Villegas i den här tragiska tiden. Men inför en PGA-tävling nyligen bröt 38-åringen ihop när han skulle prata om dottern Mia.
– Jag älskar golf. Min fru ville att jag skulle komma hit och spela, för att tänka på annat. Jag vet inte var min hjärna är just nu, men jag vet var mitt hjärta är. Du måste lyssna på dem som älskar dig, säger han.

”Djupt ledsen”

PGA-kommissionären Jay Monahan har officiellt gått ut och sörjt tragedin hos familjen Villegas.
– PGA-touren är djupt ledsen efter att ha förlorat en familjemedlem, Mia Villegas. Vi står tillsammans med Camilo och Maria och våra tankar går till Villegas familj, säger Monahan i ett uttalande.

Camilo Villegas, golf
Camilo Villegas. FOTO: Twitter.

Hela golfvärlden har förenats och skickar sitt stöd samt kondoleanser till Villegas i den här svåra tiden. 2008 var colombianen Camilo Villegas rankad som nummer sju i världen. 

LÄS MER: Talangen har gått bort – bara 20 år gammal: ”Började gråta direkt”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!