Underbara bilderna på Armand Duplantis och sambon Desiré Inglander hyllas nu stort: ”Ni är otroliga”

2022 var ett alldeles makalöst år för Armand Duplantis.
Flickvännen Desiré Inglander har också sammanfattat året på bästa sätt.
Och det unga paret hyllas nu stort i sociala medier efter underbara bilderna.

Ett nytt år är här med 2023 som har inletts. För världens bästa stavhoppare Armand Duplantis innebär det en ny chans till att slå nytt världsrekord och pressa ribban till nya oanade höjder.

Duplantis år

Men frågan är om det verkligen går att toppa året 2022 för svenske världsstjärnan. 23-åringen var helt outstanding och vann dubbla VM-guld, både inomhus och utomhus, EM-guld utomhus, totalseger i Diamond League och slog dessutom flera världsrekord.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander
220927 Armand Duplantis med flickvän Desire Inglander på röda mattan vid galapremiären av filmen Born to fly den 27 september 2022 i Stockholm. Foto: Michael Campanella / BILDBYRÅN / COP 313 / MC0024

Efter den stora guldskörden har ”Mondo” också välförtjänt fått ta emot en hel del tunga priser och olika utmärkelser som ”Årets manlige friidrottare”. Vid sin sida har flickvännen och sambon Desiré Inglander, 21, börjat synas mer och mer på friidrottstävlingar och hon har även fått agera tränare från läktarplats.

LÄS MER: Armand Duplantis kärleksförklaring till föräldrarna – känslosamma orden om relationen: ”Nästan svårt att…”

Vackra bilder

Unga paret har varit tillsammans i två år och bor ihop i en lägenhet i Stockholm. På sociala medier delar modellen och influencern med sig av livet ihop med stavhoppsstjärnan och i dagarna la hon ut en samling av de bästa bilderna från 2022 på Instagram och det är underbara bilder på Armand och Desiré, se här nedanför.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander
220724 Armand Duplantis of Sweden hugs his girlfriend Desiré Inglander after winning men’s pole vault and breaking the world record during day 10 of the 2022 World Athletics Championships on July 24, 2022 in Eugene. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0338

Duplantis har svarat i kommentarsfältet till bilderna med orden: ”Helt okej år”. Och det måste man ju verkligen säga att det här kärleksparet har haft.

En hel del fler har kommenterat till bilderna som hyllas stort av svenska folket som vill skicka sin kärlek till paret Duplantis-Inglander, se här nedanför.
”Fint par”, skriver en på Instagram.
”Mina favoriter”, skriver en annan.
”Så fina ni är tillsammans”, skriver en tredje.
”Ni är otroliga”, skriver en fjärde i kommentarsfältet.

Vad tycker du om bilderna på Armand Duplantis och flickvännen Desiré? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Nya beskedet för Armand Duplantis framtid – svenske världsstjärnan har tagit avgörande beslut: ”Han vill…”

Se bilderna: