Patrik Sjöbergs dystra besked – inlagd på sjukhus igen: ”Det kommer bli tufft…”

Sjukdomsproblemen fortsätter.
Nu är Patrik Sjöberg på nytt inlagd på sjukhus.
”Tyvärr under tiden jag hade Sepsis hann bakterierna äta sig in i en kota och helt in i en disk och förstöra den totalt”, skriver han.

Det var tidigare under året som Patrik Sjöberg blev allvarligt sjuk, och tvingades lägga in på sjukhus under en längre tid. Höjdhoppslegendaren hamnade i respirator, och har själv uttryckt att han var nära att dö efter att ha drabbats av dubbelsidig lunginflammation, samt blodförgiftning.

Inlagd på sjukhus

Sjöberg var under tiden nedsövd i drygt två veckor, för vidare behandlingen, och situationen var minst sagt allvarlig. Men nu visar det sig att sjukdomen gav betydligt mer komplikationer än så. Nu är nämligen Sjöberg inlagd på sjukhus igen.

Foto: Instagram

På Instagram har Sjöberg själv lagt ut en bild när han ligger på sjukhus i Göteborg med slang in i näsan.

”Tyvärr under tiden jag hade Sepsis hann bakterierna äta sig in i en kota och helt in i en disk och förstöra den totalt. Så nu åkte jag in på en planerad operation för ländryggen som genomfördes i går på dagen”, skriver han.

”Det kommer bli tufft”

Sjöberg fortsätter:

”Operationen som är en steloperation var lite lång och krånglig, när ortopedkirurgen stolt berättar att det var en tuff operation men han fäste skruvarna ordentligt och det känns tryggt. Det kommer bli tufft att sätta fart med rehab igen, då jag har tappat träningen senaste tiden på grund av för hög smärta”, skriver han.

Patrik Sjöberg, höjdhopp
181016 Patrik Sjöberg innan en begravningscermoni för Frank Anderssonden i Heliga korsets kapell den 16 oktober 2018 i på Skogskyrkogården i Stockholm. Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån / kod AE / Cop 106

Patrik Sjöberg ser dock positivt på tillvaron, och är tacksam för personalen på sjukhuset.

”Jag har sen nån månad börjat bara tänka på det positiva som händer varje dag och mitt liv blev genast bättre … Jag vill passa på att tacka den fantastiska personalen på Sahlgrenska och särskilt på kirurgen, ni är guld!”, skriver han.

LÄS MER: Mika Zibanejads helt oväntade möte med Ronaldinho(!) – som fick honom att tappa det helt: ”Det coolaste…”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!