Armand Duplantis talar rakt från hjärtat – vackra kärlekshyllningen till flickvännen Desiré: "Hon är..."

Armand Duplantis talar rakt från hjärtat – vackra kärlekshyllningen till flickvännen Desiré: ”Hon är…”

Armand Duplantis är världens bästa stavhoppare just nu.
Nu öppnar ”Mondo” upp om stora kärleken till Desiré Inglander.
– Senaste åren har varit de bästa i mitt liv, säger han i podcasten ”Pittcast”.

Han står på toppen av sin karriär och livet leker verkligen för Armand Duplantis. 23 år gammal har världsstjärnan i stavhopp redan vunnit alla guldmedaljer som går att vinna och är ohotad nummer 1.

Duplantis succé

Under 2022 befäste han sin position som världens bästa stavhoppare genom att vinna dubbla VM-guld och EM-guld samt slå ett gäng världsrekord också. Nya året har också börjat lika bra för svenske friidrottsstjärnan som är stekhet just nu.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, stavhopp
220720 Armand Duplantis of the Swedish national athletics team poses for a portrait at a press conference during day 6 of the 2022 World Athletics Championships on July 20, 2022 in Eugene. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0331

Trots att han stod över inomhus-EM och en given guldmedalj till samlingen så visade ”Mondo” att det råder ingen tvekan om formen. Duplantis inledde 2023 med att slå sitt sjätte världsrekord och flög över 6,22 meter i franska Clermond Ferrand.

LÄS MER: Nya bilderna på Armand Duplantis får alla att häpna – makalösa hoppet på träning: ”Den här killen”

Kärleken Desiré

Men det är inte alltid helt att vara världsbäst och kombinera vardagen med ett socialt liv. Nu öppnar Armand Duplantis upp om hur livet ser ut vid sidan av stavhopp.
– Jag har ett socialt liv. Jag har alltid haft en tajt cirkel omkring mig och jag har ett par riktigt nära vänner, berättar Mondo i podcasten ”Pittcast”.
– Jag skulle säga att jag gör mer saker nu än när jag gick på högstadiet. Jag festade inget eller så när jag gick på högstadiet. Det kändes inte lockande. Men jag känner att jag i dag har en bra balans mellan allt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander, stavhopp
230124 Armand Duplantis och Desire Inglander på röda mattan inför Friidrottsgalan den 24 januari 2023 i Stockholm. Foto: Emma Wallskog / BILDBYRÅN / COP 320 / EW0155

Vid sin sida har Duplantis även flickvännen och sambon Desiré Inglander. De har varit tillsammans sedan två år tillbaka och bor ihop i en lägenhet i Stockholm.

LÄS MER: Armand Duplantis mamma Helena avslöjar – det ska hon göra när sonen ”Mondo” lägger av: ”Då är jag…”

Mondo erkänner i podden hur viktig hon är för honom och hur mycket hon stöttar honom. Han pratar verkligen från hjärtat när han ger 21-åringen en vacker kärleksförklaring.
– Ja, hon är fantastisk. De senaste två åren då vi har varit ett par har varit de bästa åren i mitt liv, även i min karriär. Det har också hjälpt mig att kunna slappna av lite mer, berättar 23-åringen.
– Hon är väldigt förstående.

Vad är din ärliga åsikt om Armand Duplantis? Dela artikeln och säg vad du tycker!