Armand Duplantis flickvän Desiré visar upp underbara kärleksförklaringen för alla – unga paret hyllas stort

Armand Duplantis flickvän Desiré visar upp underbara kärleksförklaringen för alla – unga paret hyllas stort

Armand Duplantis fick en drömstart på säsongen.
Genom att vinna direkt i den allra första tävlingen.
Det fick också flickvännen Desiré Inglander att visa upp stora kärleksförklaringen för alla.

År 2022 var helt makalöst bra för Armand Duplantis som vann guld i alla stora mästerskap han ställde upp i. Svenske storstjärnan i stavhopp vann VM-guld utomhus och inomhus, EM-guld utomhus, totalseger i Diamond League och slog trippla världsrekord under året.

Mondos succé

Nyligen inledde svensken nya säsongen och fick en alldeles perfekt drömstart på 2023. I sin alldeles egna tävling ”Mondo Classic” i Uppsala slog 23-åringen till med 6,10 meter och vann tävlingen inför en euforisk hemmapublik.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander, stavhopp
MÜNCHEN 20220821 Sveriges Armand Duplantis med guldmedaljen och flickvännen Desiré Inglander efter att ha tagit guld i stavhopp under lördagens tävlingar vid friidrotts-EM i München, Tyskland där han hoppade 6, 06 meter. Foto: Jessica Gow / TT / kod 10070 *** Bilden ingår i SPORTPAKET. För övriga BETALBILD **

Duplantis försökte sig även på världsrekordhöjden 6,22 m men misslyckades i alla sina tre försök. Och jakten på ännu ett nytt världsrekord fortsätter under 2023.
– Jag känner mig nära. Jag vet att om jag kan använda den här staven så kan jag klara 6,22. Hundra procent. Men det är inte så lätt, sa Mondo till SVT.

LÄS MER: Armand Duplantis klockrena skämt på svenska(!) till flickvännen Desiré Inglander hyllas nu: ”Men ni två!”

Desiré stolt

En som är riktigt stolt över Duplantis säsongspremiär är flickvännen och sambon Desiré Inglander. 21-åringen var på plats och hyllade pojkvännen stort i sociala medier och publicerade flera bilder och videor på Instagram från Duplantis succékväll.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander, stavhopp
UPPSALA 20230202 Armand Duplantis kysser sin flickvänn Desiré Inglander efter segern på 6.10 i torsdagens stavhoppsgala Mondo Classic i IFU Arena i Uppsala. Foto: Fredrik Sandberg / TT / kod 10080

På en av bilderna kan man se Armand och Desiré med en stor blombukett och en vacker kärleksförklaring till varandra, se själva här nedanför.
”I går, 6.10!”, skriver Inglander som stolt flickvän.
”Älskling”, svarar även Duplantis på Instagram.

LÄS MER: Armand Duplantis flickväns jättemiss på Idrottsgalan – Desiré Inglander avslöjar pinsamma tabben: ”Neeej!”

Bilden på det unga paret har fått över 17 000 gilla-markeringar på Instagram, se den här nedanför, och följarna hyllar både Duplantis prestation och deras kärlek.
”Stort grattis till Mondo!”, skriver en följare.
”Mondo är outstanding”, skriver en annan.
”Lyckostar som fått varandra”, skriver en tredje.

Visst är Armand Duplantis och Desiré Inglander ett vackert par? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilden: