Armand Duplantis bekännelse om Desiré Inglander – erkänner nu sanningen om flickvännen: ”Hon är en…”

Armand Duplantis har ett alldeles fantastiskt år bakom sig.
Nu ser han fram emot en längre semester hemma i USA.
Tillsammans med flickvännen Desiré Inglander – samtidigt som han kommer med ett nytt avslöjande om henne.

2023 har varit ännu ett makalöst år svenske världsstjärnan Armand Duplantis. Eller vad sägs om dubbla världsrekord och nytt VM-guld till samlingen?

Duplantis succé

24-årige världsstjärnan inledde det gångna året med att slå nytt världsrekord på 6,22 meter redan under inomhussäsongen. Sedan fick han kämpa mot krämpor under sommaren men lyckades ändå vinna VM-guld komfortabelt och bara någon vecka senare kom ännu ett världsrekord på 6,23 meter i säsongsavslutningen på Diamond League.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, stavhopp
231009 Pole vaulter Armand Duplantis of Sweden poses for a portrait during a press event arranged by the Swedish Olympic Committee on October 9, 2023 in Stockholm. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0532

Nyligen utsågs även ”Mondo” till världens bästa manlige friidrottare för 2023. En tung utmärkelse och ännu en i raden av priser till stavhoppsgiganten som bara fortsätter att överträffa sig själv. Nu väntar välbehövlig vila för Duplantis som flyger hem till USA och Baton Rouge, Louisiana, för att återhämta sig.

Avslöjar Desiré

Nästa år väntar den stora höjdpunkten med sommar-OS i Paris 2024 där Armand kliver in som regerande olympisk mästare. Men först väntar några oerhört lugna månader på amerikansk mark.
– Det är inga åtaganden alls, utan jag ska bara ta det lugnt, spela golf, hänga med mina vänner och…, erkänner han i en intervju med Expressen.
– När jag åker till Louisiana, då blir det chill. Alltså riktigt chill.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Armand Duplantis, Desiré Inglander, stavhopp
230124 Armand Duplantis och Desire Inglander på röda mattan inför Friidrottsgalan den 24 januari 2023 i Stockholm. Foto: Emma Wallskog / BILDBYRÅN / COP 320 / EW0155

Men det blir utan flickvännen och sambon Desiré Inglander till en början. När Duplantis reser hem så krockar det med hennes arbete som modell och influencer.
– Hon vill göra lite jobb först. Ett par gig hon inte vill missa och det förstår jag. Det är bra att hon får göra sin grej så kan vi mötas upp sen, säger han till kvällstidningen.

Unga paret bor tillsammans i en lägenhet i centrala Stockholm och Desiré följer med på en hel del tävlingar runt om i världen. Men just tillvaron i Mondos hemland USA blir en tydlig kulturkrock för Inglander, det avslöjar han nu.
– Det är väldigt chill, mycket mer än av hon är van vid. Hon har vuxit upp i stan, hon är en ”city girl”, alltså på riktigt. Till och med Stockholm är för litet för henne egentligen. Så det blir väldigt annorlunda för henne när hon kommer till Baton Rouge, berättar Armand Duplantis i intervjun.

Visst är Armand och Desiré ett vackert par? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Armand Duplantis fina hyllning till legendaren Ingemar Stenmark – mäktiga löftet till ”Stenis”: ”Lovar att bjuda på…”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev