Zlatans tydliga flört(!) med svenska landslaget – efter makalösa succén i Milan: ”Längesen…”

Landslagsuttagning på onsdag.
Då flörtar Zlatan Ibrahimovic om en sensationell återkomst.
”Long time no see”, skriver han.

Zlatan Ibrahimovic anslöt till Milan efter årsskiftet och har sedan dess visat att han fortfarande håller absoluta världsnivå. Svensken förvandlade den italienska storklubben från ett mittenlag till ett topplag, och efter en urstark avslutning på säsongen nådde man till sist en Europa-plats.

Enorma succén

Svensken förlängde sitt kontrakt med klubben i somras, och har inlett säsongen på ett smått sensationellt sätt. 39 år gammal har Zlatan Ibrahimovic gjort sju mål på de inledande fyra ligamatcherna, och han toppar Serie A:s skytteliga trots att han missat två matcher på grund av att ha smittats positivt för coronaviruset.

Zlatan Ibrahimovic, Sverige
Zlatan Ibrahimovic. FOTO: Twitter.

Succén har även lett till stora diskussioner kring det svenska landslaget. Ibrahimovic slutade i blågult efter EM i Frankrike 2016, men har sedan dess öppet hintat om en eventuell återkomst, framför allt inför VM 2018, där Sverige till sist tog sig hela vägen till en kvartsfinal.

Tydliga flörten

På onsdag tar Janne Andersson ut truppen till november månads Nations League-matcher – och nu tycks Zlatan Ibrahimovic själv, med en bild på sociala medier där man ser hans nummer tio samt kaptensbindeln i landslaget, hinta om en återkomst.

”Long time no see”‚ skriver han.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200801 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates during the Serie A match between Milan and Cagliari on August 1, 2020 in Milano. Photo: Daniele Buffa / Bildbyrån

Under hösten har Zlatan Ibrahimovics tidigare insatser i landslaget diskuterats kraftigt, men framför allt då för vad som skett vid sidan av planen, då flera personer inom landslaget vittnat om verbala övergrepp och ”vuxenmobbning.

Sverige har under mitten av november tre matcher under loppet av en vecka, då man först möter Danmark på bortaplan i en träningsmatch, för att sedan ta emot Kroatien i Nations League, och sedan, i samma turnering, möta världsmästaren Frankrike på bortaplan.

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovics klockrena ord till Milan – efter nya succén och läckra konstmålet: ”Då spelar jag inte mer”

View this post on Instagram

Long time no see

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Få våra nyhetsbrev!