Zlatans oväntade ord om storstjärnan tar hela fotbolls-världen med storm – kan inte låta bli att hylla sig själv

Zlatan Ibrahimovic dök upp under F1-tävlingen i Monza.
Då avslöjade han sin stora favorit – och passade självklart även på att tokhylla… sig själv.

Zlatan Ibrahimovic opererade sitt trasiga knä under sommaren och befinner sig just nu i rehabilitering för det. Svensken uppges vara tillbaka på fotbollsplanen för Milan först efter årsskiftet, men han håller inte direkt låg profil under skadeuppehållet.

På stora tävlingen

Ibrahimovic syns under varje Milan-match, då han styr och ställer även från läktarhåll. Och under helgen dök han dessutom upp som en av flera superstjärnor på plats under Monzas F1-tävling i Italien. Zlatan Ibrahimovic har ett stort bilintresse, och det var kanske ingen större skräll att han dök upp under den stora tävlingen.

Foto: Twitter

Ibrahimovic var givetvis ett hett byte för alla tv-reportrar på plats, och han fick frågor om vem han hejade på i mästerskapet, som leds i överlägsen stil av Red Bulls Max Verstappen.

– Jag är ett stort fan av Ferrari, absolut. Och Leclerc är i pole position, så förhoppningsvis tar han hem det i slutändan. Han förtjänar verkligen det, sa Zlatan till Viaplay inför tävlingen.

Hyllningen – till sig själv

Men det hade inte varit Zlatan Ibrahimovic utan att han på något sätt hyllade sig själv också. Till den franska tv-kanalen Canal Plus sa Ibrahimovic att mycket av Ferraris framgång beror på just han. I våras var Ibrahimovic på besök hos Ferrari, och fick då testa motorerna tillsammans med stallets åkare, Charles Leclerc och Carlos Sainz.

Foto: Twitter

När Ibrahimovic nu fick frågor om Ferraris succé under året, så var han snabb med att svara:

– Så fort jag träffat åkarna så började Ferrari vinna. Förhoppningsvis kan Leclerc vinna i dag igen, sa Ibrahimovic.

Videon har fått mängder av gillamarkeringar på sociala medier, och det är bara att hålla med om att det är så typiskt Zlatan Ibrahimovic som det bara kan bli.

Zlatans närvaro hjälpte dock inte Ferrari i Monza, då Max Verstappen vann igen och drygade ut sin redan stora ledning i världsmästerskapet.

LÄS MER: Svennis stora hemlighet avslöjad – engelske pampens ärliga ord om oväntade svaret: ”Jag blev förvånad”